Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Férfiak/nők válasza vegyesen érdekelne. A párod furcsán viselkedik, megcsalásra/elhidegülésre gondoltok, már megbeszélés után vagytok (kitérő válaszok/semmi baj/terelés stb), semmi nem változott. Kutyául érzitek magatokat, mert nem adtatok okot ilyen viselkedésre, sőt. Ti mit tennétek, rögtön szakítanátok vagy a lelki békétek érdekében utána járnátok mi van a háttérben és úgy beszélnétek újra vagy döntenétek a szakításról?
Az elkülöníthetőség végett legalább a nemeteket írjátok ki.
Hát őszintén, szerintem a tudat, hogy félred.ugott rosszabb.
Inkább a tudat, hogy volt tartásom és én vetettem véget, mint hogy lemenjek arra a szintre, hogy lekezdjek kutakodni és megalázom magam csak az egész szituációval. Amúgy is, ha kiderül, hogy nem csal meg, akkor miben változik a helyzet? Semmiben. Ugyanolyan nyomorult lesz az egész, mert attól még ugyanúgy nem akar (nyilvánvalóan) veled lenni.
31n
Leultetnem es elmondanam hogy erzem magam es h gondolkodok a szakitason.
Nem kell tamadni h megcsal e vagy sem.
Egyszeruen a te erzeseidet kozvetisd fele. Sok pasi egyszeruen nem erti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!