Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok?
Pár napja szakított velem a barátom 1 év után, hogy már nem szeret, nem akar kapcsolatot, magával akar foglalkozni most stb.
Viszont ma láttam fb-on, hogy ismerőse lett az a lány, aki a kapcsolatunk alatt nyomult rá, és megkértem anno, hogy törölje le...
Annyira ráírnék és leb*sznám, hogy mekkora tapló, szakítás után ez az első dolga...
én nem értem miért nem tiltják le emberek egymást szakítás után közösségi oldalakon.
ha el kell érni egymást valamiért, emailen, telefonon ellehet, de ez a közösségi egymás szájában maradás ez semmit nem ad csak árt. vagy megalább ne legyetek barátok.
Ne égesd már magad. Szakított, nem szeret, majd összejött mással. Mi ebben a kiba szás?
Csak nem rá akarod erőszakolni magad arra akinek már nem kellessz?
"Annyira ráírnék és leb*sznám, hogy mekkora tapló, szakítás után ez az első dolga..."
Szakítás után 1 perccel már azt csinál amit akar! És te is!
Még rendes volt, hogy előbb szakított és csak utána nyit mások felé, nem pedig fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!