Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
B.R.H. kérdése:
Ti hogy viselnètek, ha 5 éve tartó kapcsolatban, mèg mindig külön élnètek?
Figyelt kérdés
2019. nov. 29. 22:20
11/16 anonim válasza:
Attól függ milyen gyakran találkoztok, de 5 év az már nem kevés idő. Meg hát az összeköltözés során derül ki sok minden, pl. hogy tudtok-e együtt élni, elviselitek-e egymás társaságát folyamatosan. Szerintem ennyi idő alatt már meg kellene lépni az összeköltözést. Én nehezen viselném el és aggódnék, hogy vajon miért van ez, hogy még mindig nem jutottunk el idáig...
12/16 anonim válasza:
furcsa, hogy ezen döntenének sokan és az fel sem merül milyen a kapcsolat amúgy.
13/16 anonim válasza:
Gondolom nem felhőtlen, hiszen egy kapcsolat ami ennyi ideig tart, és nem tinik az illető, illene eljutni egyről a kettőre.
És igenis idegörlő, mikor te szeretnéd, és semmi hajlandóság nincs a másikban. Ugyanemiatt lett nekem is vége. Meguntam. Beleuntam. Hogy legyen így az embernek családja? Szüljön az ember az anyósa nyakára, vagy az anyjáéra? Rengeteg kérdést felvet ez. Többek között, hogy mindig ez lesz, ilyen lesz?!
Kértem, költöztünk össze. De nem. Kényelmesebb volt neki az anyjánál lakni. Hát oké. De ezzel a lendülettel én le is léptem.
14/16 anonim válasza:
A rokonságomban 11 évig volt ilyen "együttjárás".
Utána ugyan összeköltöztek (vettek egy lakást örökségből), de akkor már a franc tudja, hogy minek.
15/16 anonim válasza:
fél év után házasság.. gratulálok. Ha majd kell egy válóperes ügyvéd, akkor keress meg.
16/16 anonim válasza:
15. Neked mi bajod? Minek kéne vàlóperes ügyvéd? Hàzassàg, Fél év 1,5 év, 3 vagy 6. Bàrmelyik esetben lehet tartós. A 2 emberen és a kapcsolat minőségén múlik, hogy együtt maradnak e. Nem azon mikor esküdtek meg. Vagy savanyú a szőlő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!