Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért érzik magukat felsőbbrendűeknek a nőknél? Ez valami bekódolt dolog?
Én nem érzem magam felsőbbrendűnek, sőt, kevesebbnek érzem magam mint egy nő, nem tudok szülni, és nekem kell kezdeményeznem náluk nem nekik nálam, ezért sztem a nők többet érnek.
20f
Mert ti csak oldalbordák vagytok.
Józsi 67/F
Hiv.nőgyűlölő
Én mindenkinél felsőbbrendű vagyok.
19/F
13.27
Ez nagyon igaz! _Mnapság azoknak áll a világ,akiknek akkora pofájuk van,mint egy ólajtó,iszonyat primitív szöveggel.Ismerek olyan csajt én is, aki állandóan sírt,hogy milyen mocskok a pasik és ezt nekem,aki szintén pasiból vagyok,mondta el.Viszont rajtam keresztülnéz,soha nem venne "úgy" számításba.Ő harcolta ki magának ezt a megítélést,úgyhogy nem sajnálom. Persze neki ezt nem mondtam,mert még őt sem tartom alsóbbrendűnek magamnál,legfeljebb éretlennek és felszínesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!