Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást is visszariaszt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is visszariaszt, hogy óvszer nélkül legyen együtt egy férfival (akkor is ha a párjáról van szó)?

Figyelt kérdés
Többen mondták, hogy hosszú ideje együtt vagyunk és mindenki tablettát szed ilyenkor már és én miért nem (óvszerezünk). Egyrészt nem kívánom magam kàrosítani a tablettával, másrészt én nem vágyom arra, hogy közvetlenül belém élvezzenek. Más is van így vele? Vagy velem van a baj?

2019. nov. 29. 09:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

#10 azt pláne gumival kell csinálni.

Hacsak nem szeretnél egy jó kis fertőzést, persze :)

2019. nov. 29. 13:28
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a sok ovszerhülyeséget :-)

30 évvel ezelőtt minden nőnek természetes volt 16-18 éves korától, hogy tablettát szed.

Már az óvszerbiznisz sokkal nagyobb, mint a tabletta, igy a marketingje is körbeért a nagyvilágban. És persze hogy meg tudják ideologozálni, hogy miért jobb az óvszer.

A fertőzés pedig olyan hülye, hogy minél jobban védekezel ellene, annál ártalmasabbá, erősebbé és intezivebbé válik, azok a hülye baktériumok már csak ilyenek, mert ők is élni akarnak.

Nem az mondom, hogy mindenkivel übtre le kell feküdni, aki szembe jön, hanem azt, hogy a tabletta a legjobb hormonstabilizáló egy nőnél. Vagyis helyére teszi az amúgy sokaknál instabil menzeszidőt és még sok minden mást.

De az óvszerre hivatkozás a legegyszerűbb a világon.

Úgyhogy én nagy ivben letojom. Mert semmit nem érzek, ha a farkamon van. A lányokba meg beletusztolják mindenhol, hogy csak óvszerrel szexeljenek. Lehet hogy van akinél számiot, de az óvszer még drágább is havi szinten mint a tabletta, csak persze azt nem a lánynak kell venni, hanem a fiúnak ugye.

Szóval rengeteg megközelitése van a dolognak.

Egy szó mint száz : óvszert soha !!! én ezt vallom.

És ha kell tudok vigyázni a lányra, ha nem szed semmit, igy se úgy se az elélvezés (és hogy hova) része nekem a legfontosabb az egészből, hanem hogy odáiog hogyan jutunk el, mit élünk át, sztem az sokkal fontosabb, mint az utolsó 30sec. az egészből.

2019. nov. 30. 11:07
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Könnyen beszélsz utolsó! Férfiként nem neked teszi tönkre a hormonrendszered. Épp az a nagy tévedés, hogy a tabletta teszi rendbe a hormonokat. Hát egy nagy fenét. Amellett nincs is rendes menzesze a nőnek, ergó teljesen megszűnik a peteérés stb. S ki tudja, mennyi időbe telik, míg visszaáll normálisra. Jó esetben visszaáll és nem okoz durvább dolgot. Még egy nagatívum, hogy sok nőnél rengeteg mellékhatást vált ki. Amik nagyon durvák is lehetnek. Elhiszem, hogy neked az a kellemes és kényelmes, ha a himbilimbidre nem húzol gumit, de akkor egy egoista barom vagy, ha a barátnődet ilyen kockázatnak teszed ki. Ja és ne a pénzt nézd, mert egy normális kapcsolatban lehet mindkettő kifizetését felezni is. Mind az óvszert mind a gyógyszert. Szóval azzal ne érvelj!
2019. nov. 30. 11:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
"Hormonstabilizáló" akkor kell, ha hormonbajod van. A legtöbb nőnek nincs. Viszont lesz alacsony libidója a tablettától, és akkor bszhatod magad.
2019. nov. 30. 19:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A fogamzásgátló nem helyreteszi, hanem megszünteti a ciklust, átveszi a helyét egy mű, gyógyszer által előidézett ciklus, és megvonásos vérzés jelentkezik. Semmi köze hozzá a saját szervezetednek, megszünteti az összes természetes hormonális működésedet, nincs peteérésed, nincs menstruációd. Pont miatt tud óramű pontosságú lenni. Az ég világon nem stabilizál semmi jót.
2019. dec. 1. 11:40
 16/16 anonim válasza:
26%
Fujj de gusztustalanok vagytok. Dobd inkább azt az görényt és jöjj össze egy lánnyal. Nem értem hjgy lehet a férfiakhoz hozzá érni. (26N leszbi)
2019. dec. 25. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!