Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is visszariaszt, hogy óvszer nélkül legyen együtt egy férfival (akkor is ha a párjáról van szó)?
#10 azt pláne gumival kell csinálni.
Hacsak nem szeretnél egy jó kis fertőzést, persze :)
Ezt a sok ovszerhülyeséget :-)
30 évvel ezelőtt minden nőnek természetes volt 16-18 éves korától, hogy tablettát szed.
Már az óvszerbiznisz sokkal nagyobb, mint a tabletta, igy a marketingje is körbeért a nagyvilágban. És persze hogy meg tudják ideologozálni, hogy miért jobb az óvszer.
A fertőzés pedig olyan hülye, hogy minél jobban védekezel ellene, annál ártalmasabbá, erősebbé és intezivebbé válik, azok a hülye baktériumok már csak ilyenek, mert ők is élni akarnak.
Nem az mondom, hogy mindenkivel übtre le kell feküdni, aki szembe jön, hanem azt, hogy a tabletta a legjobb hormonstabilizáló egy nőnél. Vagyis helyére teszi az amúgy sokaknál instabil menzeszidőt és még sok minden mást.
De az óvszerre hivatkozás a legegyszerűbb a világon.
Úgyhogy én nagy ivben letojom. Mert semmit nem érzek, ha a farkamon van. A lányokba meg beletusztolják mindenhol, hogy csak óvszerrel szexeljenek. Lehet hogy van akinél számiot, de az óvszer még drágább is havi szinten mint a tabletta, csak persze azt nem a lánynak kell venni, hanem a fiúnak ugye.
Szóval rengeteg megközelitése van a dolognak.
Egy szó mint száz : óvszert soha !!! én ezt vallom.
És ha kell tudok vigyázni a lányra, ha nem szed semmit, igy se úgy se az elélvezés (és hogy hova) része nekem a legfontosabb az egészből, hanem hogy odáiog hogyan jutunk el, mit élünk át, sztem az sokkal fontosabb, mint az utolsó 30sec. az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!