Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha a párotoknak jönne egy levél, hogy egy milliós tartozása van amiről ti nem is tudtok mert mikor felvette még nem voltatok együtt?
Azért az kicsit sem normális ha valaki ennyi év alatt nem is akarta visszafizetni az 1 milliót. Ha már gyerek van akkor gondolom nem 1-2 év telt el azóta. Hitelként egyébként én sem tartom visszafizethetetlen összegnek, 1-2 év alatt még rosszabb anyagi helyzetben is vissza lehet törleszteni. Illetve vissza is kell hogy ne rakódjon rá folyamatosan újabb kamat és késedelmi díj. Szerintem ő egy sokkal kisebb adósságból csinált mára milliós összeget.
Persze, a te anyagi helyzetedet nem érinti hiszen külön vagyon és csak az ő tartozása. De nekem nagyon sokat elmondana valakiről ha ennyire felelőtlen és felvesz úgy hitelt, hogy törleszteni sem tudja vagy éppen tudná csak leszarja és csinál belőle egy kétszer akkora adósságot. Én azért félnék, hogy csinál valami hasonló baromságot ami már mondjuk engem és a gyereket is érinteni fog.
Hitelt nem lehet egy életen át halasztgatni egyébként, előbb-utóbb vagy behajtás lesz belőle vagy le kell ülni. Egyik sem túl biztató ha családja van az embernek. Szerintem neki semmi felelősségérzete nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!