Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire okozna ez nálatok problémát?
hogyha valamelyikőtök anyja főzné nektek a vacsorát? Közel lakunk egymáshoz és a párommal egyikőnknek sincs igazán ideje.
Zavarna titeket vagy gond lenne a kapcsolatra nézve?
Jó viszonyt ápolok párom szüleivel, anyukája pedig egy igazi tündér, így ha nekik nem jelentene gondot, és ilyen közel laknánk, nekem beleférne ideiglenesen.
De őszintén, se nagyon közel nem szeretek lakni a szülőkhöz, sem ennyire rájuk támaszkodni. Így ha van más megoldás, inkább azt választom.
Igazából nagyban függ a helyzeten, és a viszonyon. Van, akiknél átmenetileg működhet, ha ez segít az előre jutásban.
Nekem van 40+ ismerős (családos), aki hétvégén hazajár, és csomagolnak nekik a hétre. Szerintem nagyon gáz, anyagilag sem szorulnak rá!
Alkalmanként jól jön, de minden nap az túlzás, ráadásul nem is biztos, hogy azt akarnátok enni. Engem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!