Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem kommunikál velem, hogyan oldjam meg a problémát? N
2-3 hónapja vagyunk együtt és azt látom alig beszél hozzám. Igazából alapból is elég csendesnek látom őt,bár a barátaival azért tud beszélgetni.Megkérdezem,hogy milyen volt a napja csak ennyit mond mindig " semmi különös,a szokásos" aztán már kérdi enyémet...eddig én részletesen meséltem neki,de most már úgy vagyok vele ha ő se beszél akkor én is "semmi különös". Aztán meg jön a csend..aztán meg kérdezgeti jaj miért nem mosolygok folyton,meg van e valami bajom. Meg rém idegesítő,hogy a kommunikációja annyiból áll,hogy foylton kérdezgeti mit csinálok,mi a programom, stb stb. Olyan mint a szüleim gyerekkoromban,merre vagy,mit csinálsz ,megírtad a házid? Az ő részéről ,magáról nulla információ.
Egy ilyen férfi meg fog változni? Sok férfi iylen vagy csak ő,?? Vajon miért nem beszél hozzám??
Ha valaki megkérdezi, hogy mi volt velem a munkában, én is mindig azt mondom, hogy semmi. Ugyanazt csinálom minden nap és hacsak nincs valami kiemelkedően érdekes vagy nem történt valami említésre méltó, akkor én is azt mondom amit a párod.
Nem kell feleslegesen, mindenáron erőltetni a semmitmondó beszélgetéseket, hogy ne legyen kínos csend.
Már témában sem szokott aktív lenni?
Ha 2-3 hónap után se megy a kommunikáció, akkor miért erőlteted ezt a kapcsolatot?
Nem illetek össze. Pont.
A pároddal valószínűleg nem történik semmi, vagy ha mégis, az sem olyan fontos és elfelejti. Esetleg vannak olyan napok, munkától függetlenül, hogy sok dolgot tart az eszében és elfelejti.
A programjaidhoz pedig igazodni próbál vagy pl meg akar ismerni. 2-3 hónap még semmi egy kapcsolatban, az nagyon az eleje.
Valószínűleg zárkózott típus vagy az is lehet, hogy korábban megmondták neki, hogy ne beszéljen, mert nem érdekes.
Nőben vagyok pont ilyen.
Szerintem ez nem fog változni. Nekem olyan volt, aki mindig azt mondta, hogy jól van, jó a kedve, jó napja volt, 2 szóban, fogalmam sem volt, igazából hogy van és nem is érzi jól magát, majd engem vont felelősségre, hogy nem tudtam, hogy neki mennyire rossz időszaka van és hogy figyelmetlen vagyok. Oké, ez csak egy példa, nem minden ember ilyen. Egyszerűen az is lehet, hogy nem érzi, hogy bármi érdekes történt volna vele.
Most van egy srác, nem járunk, de kérdeztem, hogy mit csinált vasárnap. A válasz a semmi volt. Azt hittem randizni volt mással, hogy ennyire nem beszél róla. Nos, kiderült, hogy a digi miatt rohangaszott, hogy új internetes előfizetés, stb. Tényleg ezzel foglalkozott, elég részletes volt, illetve bízom benne, csak ő azt gondolta, hogy baromira nem érdekel senkit se az, hogy ő bizony hányszor hívta fel a digit.
#5 Jah, valószínűleg nem akart untatni az ügyintézéssel. Ez velem is így szokott lenni, nem szeretek a semmiről sokat beszélni mert teljesen feleslegesnek érzem elmondani.
Nem hiszem hogy ez változni fog kérdező, ez nem egy egyszerű sértődésnek tűnik hanem alapból ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!