Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális?
Egyáltalán nem normális. És a rossz hír, hogy nem is fognak változni, akármit csinálsz.
A jó döntés az lenne, ha szakítanál a pároddal és otthagynád őket. Az alapján, ahogy a család bánik veled, a helyedben még akkor is fontolóra venném a szakítást, ha a párod legalább támogatna, vagy párkapcsolatod jó lenne, de sajnos nem ez a helyzet. Igazából nem tudom, mit keresel még ott náluk.
Sejtem hogy most erre vagy az lesz a válasz, hogy "de szeretem" (jó, de attól még nem kéne megaláznod magad) vagy hogy "de nem tudok hová menni" (ha mást nem is talán a saját családod tud segíteni). Nagyon fontos lenne, hpogy rádöbbenj, hogy ez a mérgező környezet nem csak rád, hanem a gyerekedre is hatással van, és már csak miatta is el kellene költöznöd.
Állj ki magadért, védd meg a gyereked!
Hát hallod, már az előzmények miatt sem maradtam volna ezzel a pasival, nem még gyereket szülök a semmire.A családja enyhén szólva nem normális, de ő sem, mivel nem állítja le őket.Tipikus anyuci pici fia még mindig.És te sem vagy normális, hogy ragaszkodtál ehhez a kapcsolathoz.A szerelem kevés az ilyen mértékű problémák áthidalására.Attól nem fog változni semmi.
A pasidnak kellett volna vagy 10 nővel való szakítás, hogy rájöjjön arra, hogy ezt egyetlen nő sem fogja tűrni egy életen át.Na akkor talán a sarkára állt volna idővel.Amiben biztos lehetsz, hogy itt semmi sem fog változni, mert nincs semmi ami változtatásra ösztönözné az anyuci pici fiát.
A pasid nyámnyila, a két női rokon meg birtoklóak, eléggé nem tudják, hol az egészséges családi kötelékek határa. Ez változni nem fog. Már évtizedes berögződésekről beszélünk.
Senki nem tud mást mondani neked itt, mint hogy lépj le, mert ez csak rosszabb lesz. Pláne hogy a párod még hűtlen is.
Erre gyereket vállalni... Gondolom becsúszott.
Én szakítanék és hazaköltöznék a gyerekkel. Ennek semmi értelme.
Nem normális. Menekülj. Vicces kívül.
Már jóval ezelőtt a sarkadra kellett volna állnod, de ez mellékes, mert még most sem késő. Fogod magad, költözz anyukádhoz, ha szükséges, márpedig az lesz a leírtak alapján, keress ügyvédet, aki segít a gyermekelhelyezéssel, és ha szükséges, akkor az ő távoltartásukkal. Ez a környezet nem egészséges számára, és számodra sem.
Párosát pedig nem szeretném jellemezni. Értem én, hogy szereted, de ha magától nem áll ő is a sarkára, és nem tépi ki magát a befolyásuk alól, akkor jobb lesz neked nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!