Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem akar eljönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akar eljönni karácsonykor pedig így is ritkán találkozunk?

Figyelt kérdés

Van egy 13 éves lánya, aki szerintem nem kedvel. Az okát nem tudom, gondolom mivel tini utál mindent.. különösebben nem adtam rá indokot. Szóval neki nincs kedve karácsonykor eljönni hozzam. Ezért a párom se jön így. Rosszul esik, mert így egyedül leszek karácsonykor, nem azt kertem, hogy ne legyen a lánnyal, hanem hogy hozza el öt is. De mivel utál sose jön hozzam. Telefont nyomkodni tvzni nálam is lehet.

Egyszer elkísértem őket valahova és a leányzó elkezdte sürgetni az apját, majd megpróbált kizárni , en csak annyit hallottam a szobábòl, hogy kattan a zár és azt mondja az ajtó túloldalán “ nem érdekel”. Akkor megkérdeztem tőle, hogy te ki akartál zárni?? Azt mondta, ő nem tudta, hogy velük akarok menni, hat nem a piacra megyek??

Aztán meg ott vagYok és nem is köszön. Hogy hozzam se szól... az nem is érdekel. De köszönni se köszön. Kertem az apját, hogy szóljon neki, hogy legalább ennyit tegyen meg. De valahogy csak nem szólt érte. Szóval nem tudom meddig van értelme így foglalkozni ezzel a pasassal? Nekem is van gyerekem nyilván neki is vannak hibái de ő 4 éves, nem lehet őket összehasonlítani.

2019. nov. 25. 05:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Előző nőt állítólag nagyon imádta, bár akkoriban talán még nem volt tini, vagy tenyleg csak engem utál. Volt hogy hívtuk programokra, egy idő után sohase jött sehova, így csak ketten mentünk a pasassal. Szerintem nem látja ha boldog velem az apja. En csak annyit hallok állandóan , hogy pénzt ker hol erre hol arra ( persze kell új ruha cipő stb az iskolába ) . Nekem is az a véleményem hogy szarik az egeszbe, és majd lesz valahogy alapon kivárja hogy mi történjen.
2019. nov. 25. 13:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha az előző baratnőt kedvelte, akkor valószínűleg azért is haragszik rád! Gondolom barátnőnek is tekintette.
2019. nov. 25. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!