Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem akarnak a 18-25 év közötti lányok komoly kapcsolatot?
Én csak komoly kapcsolatra vagyok nyitott, és ugyanez elmondható a legtöbb barátnőmről is.
20/L
Akarunk. Csak nem akárkivel, mert bőven ráérünk még beérni valami szarral. Én is csak azzal jöttem össze, aki mellett nem éreztem kapuzárási pánikot, hanem inkább egy nagyon király szerelmes-barátság kezdetét. Az emberek a felnőtt élet kapujában ritkán megalkuvóak. Nem is kell nekik annak lenni, tanuljanak, dolgozzanak, erasmusozzanak, haverozzanak, utazzanak aztán ha van normális jelölt, lehet vele járni, de ez legyen az utolsó. Szerintem.
23n
Aztán mégis kivel?
Azt látom hogy a fiúk / férfiak elég jelentős része 16 éves kortól 50 éves korig csak p inát akar, nem kapcsolatot.
Meg minek? No man, no cry.
2. LOL
Semmi nem tiltja, hogy egy 18-25 éves lány idősebb férfiakkal is ismerkedjen. Mondjuk 25-32 évesekkel. Sőt, régebben inkább az 5-10 év korkülönbség a férfi javára volt a jellemzőbb. Nézzétek csak meg szinte mindannyian a saját nagyszüleiteket, vagy ritkán a szüleiteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!