Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha járok egy cigány lánnyal? (én magyar vagyok, ezért kérdezem)
A cigány csajok sokkal jobbak az ágyban mint a magyar csajok elmondom neked.....
20F
Fura, h a származására kérdeztél rá, h az zavarna e. Inkább a múltja zavarhatna, ha zavar benne bármi is. Viszont te elfogadtad olyannak, amilyen.
A barátaid meg konkrétan a származása miatt nem barátkoznak veled többet?
Ha igen, akkor kedvesek...
Lehet, hogy közben meg tök normális a csaj.
Nem gáz,de azért arra kíváncsi lennék,hogy szerinted tényleg igaz hogy a cigány lányok erősebbek mint a magyar lányok,és ez szerinted mért van?
Hallottál olyanról hogy megtépte egymást egy cigány és egy magyar lány?
És ki győzött?
"hát prostiként dolgozott de már nem csinálja,egyébként nagyon szép,ott ismerkedtünk meg.valaha én sem hittem volna h ez lesz...de nagyon aranyos és nem bea asszony stílus..."
Engedd meg, hogy gratuláljak. Igen, szerintem nagyonnagy gáz, még akkor is, ha a mondás szerint a k.rvából lesz a legjobb feleség. (Aki közölné, hogy rasszista vagyok, ne tegye, tisztában vagyok vele, hogy a válasz azt tükrözi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!