Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna, ha a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a fiú akivel randiztok mostanában ilyet mondana? (rövid lényeg: a férfi legyen az okosabb és a gazdagabb)

Figyelt kérdés
Sziasztok, 2 hete ismerkedünk egy fiúval és eddig nagyon jól alakul minden. A kezdettől fogva volt összhang, ugyanolyan a humorunk és az életszemléletünk. Már kb hatszor találkoztunk és úgy tűnik, hogy lehet összejövünk. (A fiú már mesélt rólam a családjának és a barátainak, be is mutatott pár barátjának, mindig ír nekem, mondja, hogy hiányzok neki, tervez közös programokat.) Én 20 éves lány vagyok, ő 24. Én egy elég fiús szakon tanulok (katonának) ő meg egy nagyon lányoson (gyógyszerész) és gyakran ugratjuk egymást vele, hogy én nem leszek doktor, meg sok szakszót nem értek stb. Ez nem is zavar, de tegnap beszéltünk telefonon és szóba került hogy neki az elmúlt években általában "doktor" barátnői voltak (gyógyszerész szakos, orvos szakos) és viccelődve mondtam, hogy örüljön hogy én nem vagyok az, mert nem lesz konkurencia. És erre azt mondta, hogy ennek tényleg örül, mert szerinte úgy jó, ha a kapcsolatban a fiú az okosabb, illetve ha a férfi keres többet. Mondta, hogy van egy kis hímsovinizmus benne. Én mondtam, hogy nem értek ezzel egyet, de nem szeretek vitatkozni ezért ejtettük is ezt a témát, viszont azóta ott motoszkál a fejemben. Ti hogyan állnátok ehhez a szituációhoz, illetve témához?

2019. nov. 22. 14:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Röviden: ostoba hozzáállás.

Valakinek bejön, de én szeretek a barátnőmre egyenrangú partnerként tekinteni.

F

2019. nov. 22. 16:40
 12/12 anonim ***** válasza:
24%

A srácnak most részben igazat adnék, bár tényleg kissé erős kijelentést tett.

A mai világban mindenki szeretne egy jó "üzletet" kötni. Az üzlet alatt most a párkapcsolatot értem. Ha a nő tegyük fel többre vitte, mint mondjuk én férfiként, akkor én úgy érezném, hogy találna nálam jobbat is. Most egy ilyen szemléletű srácnak a kapcsolatotok minden perce arról szólna kis túlzással, hogy azon aggódna, mikor dobod, és mikor találsz egy jobb "bulit". Egy olyan férfit, akire igazán fel tud nézni egy nő. Most lehet azzal jönni, hogy "ha szereti a nő, akkor úgy szereti, ahogy van", de lássuk be, hogy a férfi feladata volt mindig is a biztonság megteremtése. Több ezer évvel ezelőtt a vadállatoktól, napjainkban viszont ez inkább anyagi biztonságot jelent. Igen,az ember azóta fejlődött és gondolkodni, mérlegelni képes, de ez is egy ugyan olyan ösztön, mint a stressz helyzet, ami épp úgy az emberrel fejlődött ki. Arra is lehetne mondani éppúgy, hogy kinőhetnénk... csak hát mindez belénk van kódolva.

2019. nov. 23. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!