Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészen ezidáig rosszul csináltam mindent?
Segítségeteket szeretném kérni!
10 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel és az utóbbi 1,5 hónapot tekintve nem túl rózsás a helyzet, de könnyen lehet, hogy velem van a baj és szeretném kikérni a véleményeteket, segítségeteket!
Én alapjában véve egy nagyon törődő, rendes srác vagyok akinek fontos, hogy a lehető legtöbbet megadja a párjának és férfiként fontosnak tartom, hogy ha nem is mindig, de az esetek túlnyomó részében én kezdeményezzek a barátnőmnél (gondolok itt közös programokra stb.)
Ami viszont visszaütközött ebben a 1,5 hónapban az pont az, hogy a lány nagyon elkényelmesedett, nagyon a nyeregben érzi magát és nagyon semmit nem tesz ezért a kapcsolatért, nem lép ki a komfort zónájából.
Szerintetek a személyiségemmel lehet a gond?
Köszi előre is, ha válaszoltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!