Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Dobtatok mar valakit a kis merete miatt?
Kb mekkora volt neki?
A szex lehetetlen volt vele ?
Barátomnak is az átlaghoz mérve kicsi, mégis jó vele a szex, tudunk olyan pózokban lenni, amik kifejezetten előnyösek a kisebb mérethez.
Eszembe nem jutna emiatt elhagyni. Legalább orál közben nem fulladok meg. :D
Neki is voltak eleinte komplexusai, sokat beszéltünk erről, de szerencsére elmúltak ezek, mert éreztettem vele, hogy imádom a f*rkát.
21L
Egyszer. 6cm volt merev àllapotban, több pózban is próbàltuk, őszintén alig éreztem valamit. Pocsék volt. A nyelvét se tudta hasznàlni rendesen. Semmi értelmét nem làttam egy olyan " kapcsolat" húzàsànak amiben az egyik alap dolog ( szex), úgy sz*r ahogy van. Nem érzem magam rossznak emiatt, nem vagyok màrtír típus. Egy életem van, az én boldogsàgom az első.
Azóta minden rendben, talàltam minden téren hozzàm való pàrt. És nem , nincs neki hatalmas, nem egy lószerszâmot szerettem volna, csak olyan ami szàmomra kielégítő.(16cm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!