Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megromlott a kapcsolatunk párommal, de ő ( elmondása szerint ) még mindig szeret.! Hogy lehet ez?
Lassan másfél éve alkotunk egy párt.
Azért romlott meg a kapcsolatunk, mert egy ideig sokat piszkáltam őt, veszekedéseket provokáltam.
Tettem mindezt azért, mert az állandó féltékenykedését nem tudtam tolerálni, sem azt, hogy a családja egy életképtelen banda, akik levegőt sem tudnak venni párom nélkül...
Úgyhogy párom már besokallt a sok veszekedéstől, hamar felkapja a vizet apróságok miatt is, gyakorta ideges...
Én már sokszor nem tudom, h h viselkedjek, mit mondjak, vagy mit ne mondjak...
Párom mindig azt mondja, hogy ne fárasszam, ne kötekedjek/veszekedjek vele.
Ez eddig oké, csak már kb mindent fárasztásnak, és kötekedésnek vesz tőlem!!!
Nézd, ha igazad van akkor igazad van. Persze, nem veszekedni kell de miért lennél együtt olyan emberrel akiben ennyi mindent utálsz és még csak minimálisan se akar csiszolódni és változni? A szerelem kevés egy ilyen helyzetben.
Egyébként én ezt a jajj de szeret dolgot sem hiszem el ha arra nem képes, hogy téged rakjon az első helyre és megbízzon benned.
Szerintem ez nem ilyen egyszerű előző.
Eleve nem tudjuk a részleteket. Ha már az első ilyen konfliktusnál veszekedett vele a kérdező, a párja részéről jogos ha elege van. Viszont az se jó, hogy a párja féltékenykedett, hisz azt se lehet sokáig bírni, szóval a kérdező nézőpontja is jogos valamilyen szinten.
Tudom nehéz, de le kell ülni és komolyan, nyugodtan, megbeszélni a dolgokat. Ki mit szeretne, mit vár el a másiktól, stb.
megunta a hisztit. ezért vezs már mindent hisztinek. van a társaságban egy ilyne pár. az első egy évben a nő mindene hisztizett veszekedett balhézott kb. volt h eltűnt, nem állt szóba a sráccal ugy megsértődött rá k b a semmiért.
srác ezt megunta, egyáltalán nem érdeklik már ezek a hisztik.úgy van vele h a csajszi igy akarja kierőszakolni a figyelmet és hoyg mindig vele legyen foglalkozva.
mikor a srác a sarkára állt persze nagyon nem tetszett a csajnak. ment a dominancia játék, dehát onnatól nem váltak be a hisztik és már sokkal kevesebbet balhézik és igy müködik. tavasszal lesz az esküvőjük, 6-7 éve vannak együtt.
A feltekenykedeset, hacsak nem konkret alapja van - pl egy jobarat miatt-, azt nem lehet toleralni. Maskulonben ugy tunik, ket tuz kozt van es tul nagy a nyomas rajta.
Hat persze, hogy szerethet. Az a kerdes, akar csak egyik fel is, meddig akarja elviselni ezt a feszultseget.
Sajnalom ot, de ettol fuggetlenul lehet, hogy nem lehet nyugodtan hozzaallni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!