Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párodnak vagy a gyerekeidnek adnál igazat? Ki lenne a fontosabb?
#15:
Ácsi! Jó, hogy azt nem írod, hogy fogadják szeretettel apjuk új szeretőjét, mert természetes, hogy apucinak jár a boldogság, és nincs azzal baj, hogy az anyjuk meg a gyerekei szemébe hazudott.
Mindegy, hogy 8 vagy 28 éves, az apja az apja marad, és ugyanúgy éli meg, ha válnak. Csak jobban érti, mi az a megcsalás.
A másik: az új nő hány éves? Neki hány évesen illene tudni, hogy más férjére nem mászik rá, és ha van gyerek, azt el kell fogadnia? Mennyi lehet? 18? Nem baj, 23 évesen már ő is érettebb lesz. (Atyáét 🤦♂️)
Azt te se tudod, hogy mennyire volt durva a lebukás, a válás, vagyonmegosztás, milyen életszínvonalon élet eddig, hogy élnek most, stb.
Azt viszont írja a kérdező, hogy a kiscsaj se áll épp kedvesen hozzájuk. Azért oda is el kell jutni, hogy két felnőtt nő nekiessen valakinek. El tudom képzelni, elég itt olvasni, hogy ír pár nő: előző kapcsolatból visszamaradt gyerek, kölyök, stb.
nem mondom h nem felelos a masik fel, de a megcsalas es valas ket dontes. az egyik aljas, gerinctelen, a masik a tiszta lap. es pl ha anyam meghizna, eligenytelenedne, apam meg elkezdene valami formas not dughogatni igenis lekrvznam parszor a not es kb sose akarnam latni a pofajat, hiaba anyam is hibas. a megcsaast a ferfi dontotte el.
ha inkabb elvalna, es tudnam h nem mukodott mar a szex, nem ment, az sokkal kevesbe fajna mint egy gerinctelen csalosdi, es az uj nohoz is maskepp allnek.
Ülj le velük beszélni. Valahol ők is gyerekesen viselkednek, neked és az új párodnak kell most több esze legyen.
Az anyjuk nem szítja a háttérben a kedélyeket még pluszba?
Egyelőre szerintem ne rakd a lányokat és az új párodat egy légtérbe. Szerintem itt még ülepednie kéne a dolgoknak, főleg a lányoknál.
Emellett párhuzamosan beszélgess velük sokat, mondd el miért nem volt már jó az anyjukkal, miért jobb, hogy külön utakon jártok.
Már kiért kéne a gyerekeimnek adnom igazad, ha azok megtámadnának egy embert ? Ráadásul 2 az 1 ellen, undorító, gyáva mentalitás. Én adnék nekik egy alapos verést, tanulják csak meg, hogy nem csinálhatnak ilyen
t büntetlenül, aztán mennék az ügyvédhez új végrendeletet íratni. ;)
Szerintem az elég gyér indok egy ilyen megmozdulásra, hogy évekkel ezelőtt az új nőd miatt hagytad el a feleséged (és gondolom vele együtt a lányaid is), ez önmagában legfeljebb általános ellenszenvet vált ki, de verekedést nem igazán. Lehet, hogy én mozgok csak más körökben, de szerintem nem ismerjük itt a teljes sztorit, valaminek ki kellett váltania ezt a reakciót, csak úgy önmagában az nem lehet elég erre, hogy úgy általában nem kedvelik a csajod.
Amúgy a nőd le fog lépni, jön a helyére még öt másik, lányaid viszont csak ők vannak, én egyértelműen a saját gyerekeimet helyezném előtérbe. Oké, hogy már nem kicsi gyerekek, de akkor is a te gyerekeid. Az, hogy a nőd kedvéért megszakítod velük a kapcsolatot szerintem ritka nagy parasztság. Nem a lányaid döntöttek úgy, hogy elhagyod őket a friss punáért.
#15 Miért, 20 fölött már nem lehetne borzalmasan fájdalmas? Főleg akkor, ha a nő képbe lépése előtt nem voltak gondok a házasságban, családban...
Nyilván ha a háta mögött csalta egy ideig az anyjukat, és ettől az édesanyjuk(!) kikészült, az borzasztóan fáj nekik.
"Főleg akkor, ha a nő képbe lépése előtt nem voltak gondok a házasságban, családban..."
Ilyen nincsen, ez tündérmese. Ahol megjelenik egy másik ember és ez hirtelen teljesen szétcseszi a kapcsolatot ott már sok éve problémák vannak és régen kihült minden. Akinek jó a kapcsolata, boldog, szeretik egymást azt pont nem fogja érdekelni, hogy hány csajszi akarná felszedni. Akinek nincsenek gondok eleve a kapcsolatában az nem fog dobbantani csak mert jön egy másik.
Ha 23 éves a nagyobb lány, akkor gondolom, 24+ éve házasok. Egy negyed évszázad. Olyan nincs, hogy ennyi időn át nincs hullámvölgy, vita, veszekedés, vagy egy unalmas szürke év, amikor nem tud befurakodni az a bizonyos harmadik.
De amíg a kérdező és a nője tudatosan választotta ezt a helyzetet, amiben most vannak, addig nekik illik türelemmel viselni azoknak a reakcióját, akinek ezt a megcsalást és válást még fel kell dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!