Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire utal az, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire utal az, ha egy férfi minden apróságon megsértődik?

Figyelt kérdés
Mit lehet ezzel kezdeni, vagy mi az oka, ha valaki ilyen?
2019. nov. 18. 19:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%
Hisztis p...öcs. Lehetnek nárcisztikus vonások is a háttérben. (tapasztalat).
2019. nov. 19. 13:58
 12/14 anonim ***** válasza:
60%

Szepen osszefoglaltátok! Nekem is volt egy ilyen ferfival dolgom. A környezetével is allandoan osszeveszett, “ a munkatarsak mindig kihasználták”, “a baratai mind kihasználták”, a főnökével balhézott, velem balhézott. MINDENEN megsértődött, nem valaszolt, nem vette fel a telefont, tartott ez napokig. Nagyon szerettem, de aztan amikor elütött egy auto es korhazba kerultem, es megirtam neki, ő meg nem válaszolt masnap estig, nem vette fel a telefont, mert meg volt sértődve, akkor rajottem, hogy mennyire hulye is vagyok en.

Mindig kerestem neki addig a kifogasokat, hogy szegenynek nehez az elete, es amugy milyen kis kedves, de akkor jottem ra, hogy igazából o egy majdnem 30 eves testben élő gyerek. Mit is várok én? Sose lesz a társam...

A passziv-agressziv viselkedes, az önzés, a nárcizmus melegágya volt...

2019. nov. 20. 14:03
 13/14 anonim válasza:
49%
Honnan tudod, hogy MINDENEN megsértődik?
2022. aug. 29. 22:15
 14/14 anonim válasza:
0%

Mi az a "minden apróság"?

Nem lehet, hogy folyamatosan cseszteted kényed-kedved szerint és erre ő rájött? Én sem érezném magam jól melletted. Inkább dobnálak.

Együtt vagytok még amúgy? Vagy elvitt a korona?

2022. aug. 29. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!