Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utal az, ha egy férfi minden apróságon megsértődik?
Szepen osszefoglaltátok! Nekem is volt egy ilyen ferfival dolgom. A környezetével is allandoan osszeveszett, “ a munkatarsak mindig kihasználták”, “a baratai mind kihasználták”, a főnökével balhézott, velem balhézott. MINDENEN megsértődött, nem valaszolt, nem vette fel a telefont, tartott ez napokig. Nagyon szerettem, de aztan amikor elütött egy auto es korhazba kerultem, es megirtam neki, ő meg nem válaszolt masnap estig, nem vette fel a telefont, mert meg volt sértődve, akkor rajottem, hogy mennyire hulye is vagyok en.
Mindig kerestem neki addig a kifogasokat, hogy szegenynek nehez az elete, es amugy milyen kis kedves, de akkor jottem ra, hogy igazából o egy majdnem 30 eves testben élő gyerek. Mit is várok én? Sose lesz a társam...
A passziv-agressziv viselkedes, az önzés, a nárcizmus melegágya volt...
Mi az a "minden apróság"?
Nem lehet, hogy folyamatosan cseszteted kényed-kedved szerint és erre ő rájött? Én sem érezném magam jól melletted. Inkább dobnálak.
Együtt vagytok még amúgy? Vagy elvitt a korona?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!