Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a kapcsolatról?

Figyelt kérdés

Nemrég összejöttem egy lánnyal. Ő 32, én 36. Szőke, csinos, középmagas, vékony, sportos, intelligens, jó humorú, érdeklődő. Már az első percről kezdve megtaláltuk a közös hangot, aztán úgy alakult, hogy közelebb kerültünk. Amit tudni kell még, hogy ő a fővárosban él, én vidéken, gy hol én, hol ő utazik. Ezzel nincs is gond, viszont ő eléggé intovertált típus és imád egyedül lenni. Azt mondta, hogy szeret, de van, hogy napok telnek el, anélkül, hogy egyáltalán reagálna az üzeneteimre.

Azt mondja, hogy eléggé fáradt és sok dolga van, ill. hogy sokszor nem tud reagálni a leveleimre. Ő eléggé független típus és saját elmondása szerint is nehezen bízik meg másokban. Engem egy pontig elfogadott, de úgy érzem, hogy nem tudok hozzá közelebb kerülni.

Én szeretnék vele szorosabb kapcsolatot, és néha jól esik csak simán ráírni, és jó napot kívánni neki, de ő ezekre jobb pillanataiban immunins, rosszabbakban pedig ingerültté válik.

Szerintetek miért csinálja ezt, ha úgymond szeret? És mit tehetnék, hogy megnyíljon? Szerintetek működhet hosszútávon egy ilyen kapcsolat?

2019. nov. 17. 19:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

...jó napot kívánsz, és ingerülté válik.

Ne haragudj, de nem veszed észre hogy nem örül neked? Hagyd a fenébe.

Persze ha nincs más akkor "olyanja van" és visszaír.

Teljesen hülyének néz hogy futsz utána.

2019. nov. 26. 22:26
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

En eleg fuggetlen tipus vagyok, epp ezert kb. szokoevente van parom. Egyszerűen tok jol megvagyok nelkuluk. Ha viszont szeretek valakit, akkor SOHA nem tudok igy viselkedni. Meg taktikabol se birnam ki, hogy nem valaszolok az uzenetere, plane nem leszek ideges tole. Ez a no nem szeret teged. Tobb lehetoseg van, hogy miert lehet ilyen, irok parat, hatha:

1. Kedvel teged, de nem annyira, mint a szabadsagat. Ertsd, akkor gyere, ha en akarom, egyébként ne zavard koreimet.

2. Mentalis betegsege van, amivel kötődési keptelenseg is jar.

3. Foglalt, te csak mellekes vagy.

2019. nov. 27. 00:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Érzi ő egyáltalán, hogy ez már egy kapcsolat? Vagy még csak ismerkedésnél van
2019. nov. 28. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!