Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon milyen szándékai vannak?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki össze akart velem jönni, de én nekem viszont a haverja tetszett meg, én is neki, de tartott a haverjától, hogy baj lesz ha összejön velem. Most az a fiú aki velem akart járni, ő msot azt mondta hogy nyugodtan összejöhetek a haverjával, sőt örülne is neki, és segíteni is fog, hogy sikerüljön a dolog. De sok mindenki nem kedveli, mer önző, és mindig csak a saját érdekeit nézi elöször, és volt már hogy szét szedett egy párt mer neki nem tetszett, hogy együtt vannak. Akkor most mennyire hihetek a szavának? Komolyan segíteni akar, vagy csak valami hátsó szándéka van? Nem nagyon szeretnék pofára esni. 15 éves lány2008. nov. 17. 19:36
1/2 anonim válasza:
Szerintem érdeklődd meg a dolgot magától a fiútól. Hidd el, ha nem komoly a segítési szándéka, azt észre fogod venni :) Ne aggódj! Ha sokat beszélgetsz vele, könnyen kiismerheted, és megtudhatod a válaszokat :)
2/2 Srapnel válasza:
Figyelj, ha már az eleje ilyen problematikus, az nem jelent jót. Ne foglalkozz nagyon másokkal, ha valakit meg akarsz ismerni, az csakis a kettőtök dolga. Ne fogadd el a haver segítségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!