Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok/nők! Mennyire zavar titeket, ha a párotok kissé aluliskolázottabb mint ti? Pl csak érettségije van, nektek meg diplomátok.
Az nem zavar, hogy nincs diplomája. Nekem jövőre sem lesz meg - és nem, jövőre sem fog zavarni.
Az viszont már kezd idegesíteni, hogy a párom 7. éve tapossa, és még nem látja a végét.
Nem tudom, mit szólnának a csak érettségivel rendelkezők, ha 8 általánost (vagy azt sem) végzett emberrel kéne összejönniük. Hiszen az érettségi csak egy papír, semmit nem jelent. A hülyék is végigseggelik.
At már csak halkan jegyzem meg, hogy a diploma megszerzése sokkal több tanulást igényel, mint egy érettségi.
12-es, Azt csak szeretnéd! Maximum a hozzád hasonló butuskák. Annyi a különbség én és a szürke kis fogyasztók között, hogy én figyelek, elemzek és látok. A véleményem önálló, kritikusan gondolkodom, és kritikusan állok mindenhez, még magamhoz is. Én naponta adok magamnak "csendet", amikor rendezem a szálakat. Nem érdekel az álhumanizmus, a mű és erőltetett boldogság, a kötelező pozitív gondolkodás. Én építőelemenként rakom össze magam, a tapasztalataimat tartom irányadónak. Nem szopok be minden divatos eszmét, divatot, trendet. Ami érdekel, azzal hetekig, hónapokig foglalkozom, összeszedem a fellelhető legtöbb információt. Tudod miért? Mert a buta ember kénytelen elhinni mindent amit neki mondanak...
Ezeknél a kérdéseknél is borítékolva van az, hogy maga a diploma degradálva van. Sőt, szinte mindig az jön ki az egészből, hogy maga a diplomás réteg az emberiség alja. A büfés, a műkörmös, a pizzafutár mennyivel céltudatosabb, barátságosabb, okosabb mint egy diplomás. Főiskolára/egyetemre is csak az megy aki emberileg egy nulla, lusta és egoista. Sőt, valójában ők nagyon gyengén keresnek, mert az ország ki van tömve 8 általánossal bíró kiváló szakemberekkel és üzletemberekkel.
Meg hát olyan ciki azt mondani, hogy büszke vagyok egy egyetemi diplomára. Az csak olyan semmiség, viszont kürtőskalácsot árulni, na az már valami! 5 év s*ggelése, átvirrasztott éjszakák tömkelege, kutatómunka, tanulás, magolás, lemondás, vizsgákra készülés, diplomamunka megírása, megvédése, záróvizsgák teljesítése, nyelvvizsgázás az semmi. Ja, meg a lényeg, hogy emberileg a 96%-a tutira egy nulla ember.
Hányszor volt már feltéve ilyen kérdés, és mindig ez jött ki belőle.
Akkor én most még ellenszenvesebb leszek: nekem alap volt, hogy a feleségemnek is legyen diplomája, ráadásul intellektuálisan is fejlett legyen. Na, puff neki! Aztán már 18 éve együtt vagyunk, és remekül működtetjük a családi életünket. Na és tudod miért? Mert én mindig tudtam és tudom hogy mit akarok, és merre van a hajó orra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!