Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha kezdettől fogva nem bízom a férfiban?
Nem verbális kommunikáció. Az ember gesztusaiból, beszédstílusából, hanglejtéséből stb. sok mindent ki lehet olvasni, meg sok köze van hozzá, ki lesz szimpatikus, meg ki nem.
Ilyenkor érdemes a megérzésekre hallgatni, hiszen nem véletlenül ilyenek a benyomásaid. A családod szava maximum akkor mérvadó, ha legalább annyi időt töltöttek az illetővel, mint te magad.
:D
Ja, ja. Annak is van valami oka, hogy ekkora egy suttyó lettél. Mami nem szeretett téged igaz? Azért támadsz a nőkre rögtön. Jaj te szegény, ne aggódj pszichológus még segíthet rajtad. :) Attól nem kell félned, hogy még egy nő átver, mert kötve hiszem, hogy kellenél bárkinek is. :)
És most pedig szerintem jobb, ha elkotródsz ettől a kérdéstől és nem zaklatod se a kérdezőt, se a női válaszolókat.
Kérdező, az idő fogja csak megmondani. Szerintem a megérzések nem csalnak, de simán lehet, hogy az előző rosszul sikerült párkapcsolataidat vetíted rá. Járj mindig nyitott szemmel, az nem árthat.
Csak az igazság szólt belőlem és az igazság néha fáj. :) Sokszor az életben sem azt kapod meg amire vágysz. Ha az interneten azt várod, hogy mint egy lelki feltöltődés szívd magadba a valóságtól elrugaszkodott valótlan tévképzetet magadról, akkor a gyk nem a te oldalad. A tinder a neked való. A sok kangörcsös üzenetei akik nem ismernek és látatlanban agyondicsérnek, mert áll a pöckös.
De jóvan.. Te vagy az egy az EGYETLEN. Te vagy az alfa és omega. Te vagy a legszebb tündérbogár, kiscsillag, királylány. Remélem segítettem és az egód a nőknél megszokott fellegekbe került újra. Te PFFFFFFFFFFFFFFFFFFF.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!