Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem vállal fel senki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vállal fel senki?

Figyelt kérdés

Normális vagyok, átlagos kinézettel. Kultúráltan viselkedem és tanult is vagyok.

A párkapcsolataimban mégis azt tapasztaltam, hogy közterületen nem igazán voltam felvállalva. Ez alatt pl arra gondolok, hogy kézenfogva nem járt velem senki, de még csak velem egyvonalban sem, inkább lemaradva vagy előttem haladva. Ezen férfiak közül volt, aki bemutatott a családjának, barátainak, de emellett is úgy éreztem, hogy nem vagyok felvállalva.

Mellettem más nőkkel chateltek, követtek...stb.

36N

2019. nov. 12. 08:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

12-es látszik, hogy te csak kívülről vagy szép (szerinted), amúgy buta vagy, mint a nemesebbik alfelem. Tanulj meg írni, a kérdezőről meg szakadj le, cica!

Kérdező, szerintem rossz pasikat vonzol. A kisugárzásoddal van a baj, esetleg gyermekkori trauma? Valami?

2019. nov. 12. 22:42
 22/24 Yoda m. ***** válasza:

Ejnye mááán... 21! Ez, te is tudod, úgy nevezik: személyeskedés. Ráadásul személytelenül... (Hisz se neved, se arcod nem kötelező felvállalnod.) Ebben az értelemben, névtelen trollkodás. És így hát ez annyit is ér. Semmit.

Ne feledjük el... ez a fórum kérdés(ek) és válasz(ok), azaz VÉLEMÉNYEK és elgondolások megírására született. Így tehát minden más, ami nem a kérdéssel foglalkozik: trollkodás. Egyébiránt valószínűsítem, jó helyen tapogatózol. (Lásd: véleményed)

Kedves Kérdező!

De még az sem biztos, hogy történetesen "bevonzásról" van szó. Simán az is lehet, hogy nem jó helyen ismerkedsz, hogy nem jó helyen forgolódsz, ha sorra ezek az "élményeid", vagyis tapasztalataid, amikről írsz.

Aztán az is lehetséges, hogy túlságosan is "szolgalelkű" vagy jelenleg. Ha oly könnyen lekezelnek téged... és olyan könnyen NEM VÁLLALNAK fel. Valami nyilvánvaló, hogy van a háttérben. De, hogy pontosabban mi lehet... hát ezt nehéz így, ennyire kevés információ alapján kitalálni.

A személyes kisugárzás, amiről a 21 írt, az valóban létező dolog... de annak hiánya is létező. És ezt a pasik (persze a NŐK is) megérzik. De, nem csak hogy megérzik, hanem még inkább "veszik" az adást, ami rajtad keresztül jut el hozzájuk. Külső kinézet, tekintet, a szavaidon keresztül a beszéd (hang-orgánum, intonáció), test-beszéd által is. Ezek mind-mind együttesen...apró, szinte észrevehetetlen jelek, melyet a Másik felfog és rögtön kiértékel. Persze magában, s nem fennhangon. És ennek alapján közelít feléd. Vagy ... épp hogy nem közelít, hanem esetleg távolodik tőled. És akkor lesz az, amiről írtál...

De ennek utánamenni, h. pontosabban "mi a pálya" e téren... elsősorban önismeret révén kutatható, kereshető. Mert akit leginkább vizsgálat alá tudsz vetni... az sosem egy idegen, aki netán idegenkedik tőled... és nem akar felvállalni, hanem Te magad vagy. Vagyis az ÖNVIZSGÁLAT az egyetlen módszer, amely rávezethet a helyes megoldásra. Ráadásul Te önmagad számára mindig kéznél vagy... Hogy segítséggel teszed-e, vagy anélkül... ez már részlet kérdés. Rajtad áll.

Ez a véleményem, s nem több annál.

Az ERŐ legyen Veled!

2019. nov. 14. 13:48
 23/24 A kérdező kommentje:
20-as mindent, ha komolyan gondiolom és eddig csak "komoly "kapcsolataim voltak, 6 év, 4év, 3év, 6 hónap
2019. nov. 21. 15:04
 24/24 Yoda m. ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Aztán van még egy opció,amiről nem írtam korábban. És pedig az, hogy talán túl komoly és túl okos (is) vagy az eddigi párjaidhoz viszonyítva. Ez komoly probléma szokott lenni. Ugyanis a férfiak - magam is tapasztalom - nem igazán szeretik, ha az életük társa (vagy csak barátja, ez most mindegy) nálánál okosabb, eszesebb, értelmesebb. Ettől szó szerint megrettennek és nem kívánatosnak tartják. Legalábbis sokan. Azok a férfiak, akikről beszélek, Ők azt szeretnék, ha a Nő szép lenne, csinos (vagyis csini-baba) lenne, formás lenne, belevaló lenne, merész lenne... de semmiképpen nem szeretnék, ha okosabb lenne őnáluk.

Vajon nem erről van szó? Amikor azt írod, hogy voltak már (több) komoly kapcsolataid. De egy sem tartott ki 6 évnél tovább... Szerinted?

Az ERŐ legyen Veled!

2019. nov. 22. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!