Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha a barátomnak heti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a barátomnak heti egy nap elég lenne velem?

Figyelt kérdés

A barátom mostanság nagyon rá van feszülve a tanulásra. Megértem hiszen jövőre végez és szakdolgozatot is ír, és nem csak kettessel akar át csúszni hanem jól akarja csinálni amit tanul.

Csak az a baj, hogy mostanság alig jut rám ideje emiatt.:(

Heti egyszer találkozunk egy napra mert neki pénteken és vasárnap is egész nap kell tanulnia.

Régebben péntek délutántól vasárnap délutánig együtt voltunk és egyikünknek sem volt baja a tanulás terén.

Én is most fogok végezni de nekem valahogy mégis elég ha hétköznap minden nap plusz vasárnap tanulok pár órácskát délután.

Ez őt nem nagyon szokta zavarni.

Kérdeztem tőle, hogy szerinted nem lesz kevés az idő amit ezután együtt tudunk tölteni? Azt mondta szerinte ez elég.:((

Én tényleg próbálok megértő lenni vele szemben mert nem akarom akadályozni a céljai elérésében, nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen komolyan veszi de közben engem meg igazából picit hanyagol.

Nem élünk távkapcsolatban, 1 éve vagyunk együtt. Ő 21F én 19L

szerintetek én reagálom túl?:(

Próbáltam már vele megbeszélni többször is de mindig azt mondta, hogy ez csak ideiglenes időszak a suli miatt, és hogyha ezt nem bírom ki akkor ennyit ér a kapcsolatunk, ja nem tetszik nekem a helyzet akkor lépjek ki a kapcsolatból.

Amikor meg szakítani akartam vele emiatt, könyörgött, hogy ne hagyjam el mert szeret és soha nem lenne képes elengedni.:(

2019. nov. 11. 14:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%
Amig nem olvastam hogy okj a srác oldalán álltam, de már tiszta hogy csak koptatós szöveg. A felsőfokú okj egy nulla legyen az bármelyik.
2019. nov. 11. 16:11
 12/13 A kérdező kommentje:

14:25

Sajnos hétköznap nem tudunk találkozni suli miatt.

Régebben is csak a hétvégéket töltöttük együtt. Nem mondom hogy nem örültem volna ha hétköznap össze tudtunk volna futni egy órácskára vagy valami de nekem ez így elég volt mert megértettem, hogy hétköznap suli van.

De most, hogy lassan a hétvégét is alig töltjük együtt így már kicsit zavar.

Én is most fogok végezni az OKJ-n mégis bőven sokat tudok tanulni hétköznap plusz vasárnap délután.

Sőt én tanulás terén még gyengébb is vagyok mint ő, mégis megtudom tanulni amit meg kell. Még csak arról sincs szó, hogy nehezebb vagy több lenne a tananyag bármelyikünknek is.

2019. nov. 11. 16:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha dolgozni fogtok, akkor is sok időt fogtok külön tölteni a munka miatt. Üdv a felnőttek világában.
2019. nov. 12. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!