Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavar valami a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar valami a párotokban?

Figyelt kérdés
Hány éve vagytok együtt?

2019. nov. 10. 21:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szerintem egy komoly kapcsolatban, vagy házasságban nincs legalább 1 olyan dolog, ami ne zavarna a másikban. Viszont egy komoly kapcsolatban van olyan, hogy elfogadás, tolerancia, alkalmazkodás, belátás, stb.

Esélytelennek látom, hogy ha valami nagyon nagyon zavarna a másikban, akkor hosszútávon együtt maradnék vele.

Nyilván más az, ha menet közben jön be valami, pl. meghízik szülés után, vagy mind a ketten bekényelmesedünk a kapcsolatba, akármi. De ezek megint olyan dolgok, amik egy jól működő kapcsolatban nem váló ok.

2019. nov. 11. 00:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül a horkolás, ezt leszámítva tökéletes társ, férj, szerető és apa. 😊 15 éve együtt
2019. nov. 11. 03:19
 13/20 anonim ***** válasza:

Sokat hízott, mióta együtt vagyunk (6 év). Már annyira, hogy a szex rovására megy.

30n

2019. nov. 11. 04:45
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

5 éve vagyunk együtt a férjemmel.

- Rendszeresen rosszul használ szólás-mondásokat, idiómákat. Nagyon meg tud változni a mondandója értelme, ha ahelyett, hogy "kardomba dőlök" azt mondja, hogy "magamhoz nyúlok".

- Néha csámcsog.

- Ideges amikor forgalomban vezet.

2019. nov. 11. 07:25
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Engem az zavar a páromban hogy - túl könnyen ideges lesz decsak bizonyos dolgokban.

-Mindig kerdezi hogy mi a baj, miaz stb mikor nincs semmi.

-néha túl magabiztos, és előadja magát, nem mutatja az érzéseit, de velem másmilyen én ismerem az igazi énjét.

-Néha túl magyaráz dolgokat.

Egyébként ennyi.

2019. nov. 11. 12:06
 16/20 A kérdező kommentje:
3 éve együtt. Kicsit meghizott de engem nem zavar, szeretem amilyen
2019. nov. 11. 12:07
 17/20 anonim ***** válasza:
75%

7 év

Idegesítő viccei vannak, amiket 7 éve folyamatosan ismételget és nem érzi, hogy unalmas.

2019. nov. 11. 14:38
 18/20 anonim ***** válasza:

2

Az zavar, hogy nem bírja kimutatni az érzéseit és nem öl bele annyi energiát a dologba, mint én

2019. nov. 11. 21:10
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Dettó, mint te kérdező.

Néha úgy felhúzza magát apró dolgokon... Pl. nem sikerül a palacsinta, vagy nem tudja berakni az izzót a kocsiba, stb. Ilyenkor nincs mindig türelmem szépen lenyugtatni, hanem kikapom a kezéből és megcsinálom én. Úgy érzem nő létemre kevésbé vagyok hisztis.

Meg szintén ugyanaz, mint nálad. Folyton kérdezi mi a baj, pedig tudja, hogy egyszerűen ilyen vagyok. Néha visszagondolok egy-két sz..r dologra, meg amúgy is lelkis vagyok, erre jön a kérdéseivel. De a kedvencem, amivel ezt meg tudja koronázni: "Velem van a baj???" "Nem." "Akkor jó." és ennyi. Ja, mondom, hogy neked csak ennyi a lényeg...

Meg a folytonos magamutogatás, nagyítás. De tudom, hogy miért van ez nála. Kiskorában sokat bántották a szülei, nem szerették, csak a másik kettőt. És iszonyú szeretet-figyelemhiányos.

De ezek mellett amúgy szeretem, mert van egy csomó jó tulajdonsága.

2019. nov. 12. 12:59
 20/20 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok ezzel egyedül. :)
2019. nov. 12. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!