Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, virág vagy egy ékszer a szebb ajándék? Melyiknek örültök jobban?

Leírom a saját történetemet.
Páromat neten egy közösségi oldalon ismeretem meg. Január közepén ismertük meg egymást. Június elején részt vett a diplomaosztómon, ahol tenyésztett gyöngyből készített nyakláncot kaptam tőle. És még félévesek se voltunk.
Azóta eltelt 6 és fél év és szeretjük egymást.
Mivel tudja, hogy a vörös rózsát szeretem, ezért szoktam tőle kapni.
Az adott lány ízlésétől függ minden: szereti a virágot? milyen ékszert hord, ha hord egyáltalán?
Plusz nyilván függ az alkalomtól is.
Én mind a kettőnek nagyon tudok örülni.

Az ékszerben az a jó, hogy el tudom adni, a virágban az, hogy ha elhervad, ki lehet dobni és nem fogja a port az idõk végezetéig.
Nem szeretem a tárgyi ajándékokat. Nekem sokkal többet ér egy közös élmény, vagy apróbb kedves gesztusok.

Whiskey ide is jöhet. :D
Nem tudjuk milyen alkalomra érted... Én pl. a rúzsokért vagyok oda. A virág vagy ékszer nekem nem olyan... jó ajándék, ékszert nem nagyon hordok és fémallergiám van, virágot meg nem nagyon tudom gondozni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!