Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy "szakítas" meg mielott sex is lett volna kinek fáj jobban? Mindig annak a rosszabb akivel szakítanak?
A srac is akart velem jarni de sok mas lanynak is kuld szívecskéket a facen, engem nemnagyon lajkol , szivecskeket se kuld , de ha felhozom a temat hogy zavar nem hajlando beszelni rola, ezert szakítok.
Kinek fáj jobban a szakítas? Azzal akivel szakitanak vagy az aki szakit.
Tobb eves kapcsolat de eggyikunknek mindig volt parja erézt nemnagyon jutottunk tobbre a kapcsolatunkban.
pontosabban a kepeimet nem lajkolja, mas lanyoket viszont igen.
Termeszetesen rossszul esik. Neked 1es nem esne rosszul? És még sziveket is kuld,nekem pedig semmit!
Hány éves vagy egyébként? 16?
Egy bizonyos kor felett ezek már egyáltalán nem számítanak, a legutóbbi barátnőm a 3 hónap alatt egyszer sem küldött, így én se neki. Nem csináltam ügyet belőle. Volt olyan barátnőm, aki meg küldözgette őket, annak viszonoztam. Adaptívan kell viselkedni, nem szabad több érzelmet mutatni a másiknál, és azt kell mondani, amit hallani akar. Ezekkel a pszichopata jellemvonásokkal elkerülhetők a nézeteltérések.
Amúgy annak rosszabb, akit kidobnak.
28F
30vgyok. En elkoltoztem 100+ km valaszt el egymastól, ami rosszul esik az az hogy akar velem talalkozni de most nehez anyagi helyzetbe van, en sem allok jól koltozes stb.miatt, és más képeit lajkolja ,szives lajkok , az en kepeimet pedig nem .
Ezert ugy erzem nem vesz komolyan,
Tehát eddig úgy volt hogy talalkozunk újra, de nem tudom hogy ezek után mennyire vegyem komolyan vagy inkabb hagyjam az egeszet ??
Igen , rosszul esik , és az is zavar hogy ezek után nem tudom hogy megéri-e talalkozni vele vagy sem
Persze, hogy hagyd az egészet.
Néha eszébe jutsz, és akkor odabök egy lájkot, hogy örülj.
Én I nagyon szegény vagyok néha, de ha szeretek valakit, hát 100 km-et csak megoldom valahogy.
Ne írj még lájkolj semmit, egy hét alatt el fog felejteni
Most kitorolte azokat a kepeit a facen amelyeket kommenteltek es szivecskeztek a csajok.
De nem irt semmit azota , várjak amíg õ ir vmit..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!