Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elmodanátok a feleségének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmodanátok a feleségének hogy miket írogat?

Figyelt kérdés

elkezdtem követni az instagramon egy férfit egy pár éve, nem azért mert akarok tőle valamit hanem mert gyönyörű fotói vannak, ő amolyan fotós nagyon szép tájképeket csinál satöbbi. ő persze rámírt. először teljesen normálisan írt, és nem is volt kinnt a profilján hogy lenne valakije. általános dolgokról beszéltünk, ha ő írt akkor válaszoltam de én sosem kerestem. egy idő után elkezdett minden témát a szex fele terelni és állandóan arra lyukadt ki, hogy ő milyen kanos meg, hogy mit csinálna velem stb.

mondtam neki hogy ilyesmiket ne írjon mert akkor nem beszélek vele, meg amúgy is olyan mocskos stílusban írt hogy az valami elképesztő. lett neki egy barátnője aki ma már a felesége, egyébként egy nagyon szimpatikus szép kis nő. kiraktam 2 éve nyáron egy bikinis képet az indtagramra, hát persze hogy ő lájkolta, és egyből rámírt. nem válaszoltam neki.majd elküldött egy képernyőmentést nekem, hogy a barátnője mit írt neki, veszekedett vele, hogy miért lájkolta a bikinis képemet, és egyébként igaza is van. erre azt írta nekem, hogy ne tegyek ki több bikinis képet mert ő nem tudja megállni hogy ne lájkolja és a barátnője meg veszekszik vele. na mondom ez egy retardált, mi az hogy nem tudja megállni? ki lehet követni, vagy tiltson le vagy mit tudom én, mintha én kényszeríteném hogy lájkolja, hihetetlen. na sokáig megint nem válaszoltam neki. egy pár hete teljesen normális hangnemben rámírt hogy mi újság? adtam egy esélyt a normális beszédnek, mondom neki semmi, a munkámról mondtam pár szót, erre megint elkezdte hogy milyen szexi vagyok meg miket csinálna, és hogy ő a munkahelyén van és nagyon kanos, és szerezzek neki egy jó csajt, vagy küldjek neki képet mert az beindítja. mondtam neki hogy nem küldök és ha nem fejezi be akkor tiltani fogom, de csak írta hogy de ő akarja a képet, 10 perc múlva megint írta hogy kell neki a kép. azt tudni kell hogy rengeteg képe van a feleségével, és minden képhez amik tájképek azon is megjelöli hogy neki ajánlja és mennyire imádja és ő a királynője blablabla.figyelmen kívül hagytam az

ma megint rámírt, 3x köszönt mert mindìg megnyitottam de nem válaszoltam, kikövettem. mikor harmadszor mondta hogy helló akkor megkérdeztem hogy mit szeretne? azt mondta engem szeretne. na elgurult a gyógyszerem. megkérdeztem tőle hogy miért zaklat amikor egyértelműen nem akarok tőle semmit és miért viselkedik undorítóan a felesége háta mögött, és amúgy nekem is van most egy friss kapcsolatom és nem hiányzik hogy perverz pasik üzenetei ugráljanak fel a telefonomon, és nem is ismer, soha nem találkoztunk, és ha meègegyszer kapok egyetlenegy üzenetet tőle akkor letiltom. azóta hálisten nem írt. engem csak az zavar hogy hülyére veszi a feleségét, aki ha egy lájkon kiborult akkor mit szólna ha megmutatnám amikor azt kéri hogy fotózzam le a fenekem, meg ilyen banán emojikat küldözget hogy kanos és meg akar.aszni.....

nem tudom hogy ténylegesen megcsalja e a feleségét, de gondolom igen, és még ha soha nem is találkozott velem de szerintem ilyen üzenetek küldözgetése más nőknek az simán felér egy megcsalàssal.

engem is hülyére vett egy férfi nemrégiben és azt kívánom bárcsak szólt volna valaki. szerintetek elmondjam neki?

2019. nov. 7. 17:14
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

figyelmen kívül hagytam az üzeneteit*

bocsi telefonról vagyok

2019. nov. 7. 17:16
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
Igen, mondd el a feleségének. Én legalábbis ezt tenném (hasonló helyzetben már voltam, ott elküldtem a teljes beszélgetést az illető menyasszonyának)
2019. nov. 7. 17:20
 3/19 anonim ***** válasza:
24%

Direkt provokálod a palit?

Ha tudod milyen, minek állsz vele szóba?

Valami önkéntes erkölcscsősz vagy, vagy mi?

Egyáltalán minek avatkozol bele az életébe?

Persze, küld el neki, gondolod nem magyarázza majd ki a férj...?

Valószínű jobban van vele, mint te a feleségével.

Hányni tudok az ilyen provokátoroktól.

2019. nov. 7. 17:21
 4/19 anonim ***** válasza:
38%
Eleve nem értem, hogy egy civil minek mutogatja magát bikiniben fényképeken nyilvánosság előtt. Akinek ez a munkája, megélhetése oké, ő vállalja is az ezzel járó kényelmetlenségeket.
2019. nov. 7. 17:25
 5/19 A kérdező kommentje:
nem provokálom, mindig ő ír, és ha valaki megszólít engem akkor általában normálisan válaszolok. de ő mint mondtam elkezdett nyaggatni és perverz dolgokról beszélni. én pedig mondtam ha nem fejezi be a zaklatást akkor tiltani fogom. ja én vagyok most a rossz? hogy lehet valakit provokálni egyébként hogy így írogasson? én ha nem akarok valamit akkor nem teszem, nem állatok vagyunk hanem emberek. ha valaki provokál akkor meg fogod .aszni mert nem tudsz uralkodni magadon vagy mi? akkor te nem ember vagy hanem állat. gondolom férfi válaszoló vagy. azt azért megnézném hogy a képernyőmentést a beszélgetésről hogy magyaráznà ki
2019. nov. 7. 17:28
 6/19 A kérdező kommentje:

mièrt teszek ki bikinis képet? úristen, na jòlvan, nem is tudom minek írtam ki kérdést ide.

akkor majd ha előben a balatonon bikiniben vagyok akkor is akárki megerőszakolhat az utcân mert provokálok és miért vagyok bikiniben nem? ennyi erőből Afganisztánban is lakhatnék

2019. nov. 7. 17:30
 7/19 A kérdező kommentje:
akkor még én kérek elnézést
2019. nov. 7. 17:33
 8/19 anonim ***** válasza:
59%
Neked szerintem tetszik ez a sztori meg a pali is. Ha nem igy lenne, akkor mar akkor letiltottad volna, amikor leirja az elso vulgarisabb mondatot. Ehhez kepest te valaszolgatsz allandoan meg eselyt adsz hatha most normalisan fog irni, aztan meg panaszkodsz hogy mit irogat :'D. Ez ilyen tipikus attention whoring.
2019. nov. 7. 17:59
 9/19 A kérdező kommentje:
nem tetszik egyáltalán mert ha tetszene akkor nem ignoràlnàm, szimplán nem szeretek senkit letiltani, és udvariasságból mivel az elején amolyan baráti hangnemben jól el tudtam vele beszélgetni ezért nem tiltottam, de mint mondtam megvàltozott. amikor újra meg újra írt mindig udvariasan kezdte szóval beszéltem vele, de aztán mindíg stílust váltott és áttért a szexre, szóval elszállt a reményem hogy normálisan lehessen vele beszélgetni, feladtam
2019. nov. 7. 18:05
 10/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem fenyegetőzni kell, hanem tiltani a fszba. Problem solved. Nem is értem mit kell ezen ennyit kérődzeni.
2019. nov. 7. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!