Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett vele? Nem kellek neki csak nem mondja meg?
"valamelyikünk soha nem éri el a másikat"
Ezek szerint keres. Ne szarj be, nincs semmi gond!
Te vagy a lány? Valószínű, hogy tényleg csak nem ér rá. Te vagy a fiú? Hú, hát tudod milyen bolondos teremtések ezek a lányok, de ugye nem (csak) ezért szeretjük őket...
Gyáva hozzá!Milyen táv van köztetek?( km) Hol laktok?
Szerintem nem akar többet találkozni....
arra kerítünk időt, amire szeretnénk.
Szerintem meg ha az ember reálisan gondolkozik,GONDOLKOZNA,akkor észre venné,hogy ez egy veszett ügy.
Voltam már ilyen helyzetben,tudom,hogy miről beszélek.
Arra gondoltam,hogy "jajj szegény,de sok gondja van,biztos találkoznánk,de...ezt,és ezt kell csinálnia,stb...
Elképzelhető az is, persze, de jómagam voltam már úgy hogy tényleg sok dolgom volt, meg ez az egymás keresése dolog nekem bíztatónak hangzik.
Úgy értem, ha nem tudod elérni, ő meg nem hív, az elég egyértelmű, de nekem ebből a "valamelyikünk"-ből nem ez jön le, hanem hogy tényleg csak elkerülik egymást.
Persze ki tudja. Szerintem tényleg sokat segítene a döntésben pl. ha megtudnánk kinek mi a neme a történetben. (Bár én nőnemű kérdezőre tippelek)
Biztos lány a Kérdező:)
Na figyelj..:) Nem olyan nagy a távolság?Ez mit is takar? 50,100,150km?
De azt írtad,hogy nem lakik olyan messze.Akkor meg ne viccelj már,hogy nem tudna ( akar!)találkozni.Nem tud egy nyavalyás egy órára találkozni Veled.
( Elmondom az én történetemet,hátha tanulsz belőle.
Nem ért Rám...lemondta a találkozókat.Én..a hü***e,azt hittem,hogy szegény tanul,dolgozik,és nem ér rá.Keresett!!! megjegyzem néha,de csakis azért,mert nem akart megbántani,annyira,hogy még azt sem közölte,hogy Pl:.Részemről ennyi,nem szeretnék találkozni Veled.
Nem mondja meg,mert gyáva hozzá,és nem akar megbántani.
Jól tippeltetek:)
20km a táv. ő bp én budaörs
lehet hogy tényleg sok dolga van végülis, egyelőre elhiszem majd meglátjuk, engem úgyse lehet sokáig félrevezetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!