Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bekell látnom, hogy vége a házasságomnak?
Nagyon fiatalon elkapkodtunk mindent a feleségemmel,hamar esküdtünk és most van egy 2hetes pici lányunk.Rengeteg hibám van amin próbálok változtatni,többnyire komunikációs problémáink vannak.Én szeretném megbeszélni vele,ő csak érdektelenül csendben hallgat,válasz nélkül.Úgy érzem nem veszi ki a részét szinte semmiből(megeteti a picit,tisztába teszi néha és ennyi) hajnal 1-4-ig ringatom a lányom,utanna oltozok indulok dolgozni,folyamatosan alszik,fekszik tv-t néz,lustálkodik.Fürdetni én fürdetek,ringatom,tisztába teszem a picit,Ő alszik.Nem érti amit mondok,mindent félre ért és a beszélgetést elviszi egy nem létező irányba amivel vitát generál és ha néha meg is szólal olyanokrol beszel amit másképp értelmezett.Mindig megmagyaráz mindent,mindennek az ellenkezőjét csinálja.Igaz,hogy nagyon rossz családból jött,az anyukája hát na a lényeg,hogy a feleségemnek sok "apukája" volt,a körülmények náluk finoman szolva nem élhetőek,a családja nagyon butácska (alpári,koszos) sokat változott mellettem,de már belefáradtam a "nevelésébe" (kérem,köszönöm szavak szerintük úri nyálazás) Ha jön a szűk családja 3 kocsival jelennek meg mindenünket 1-2 ora alatt eltornek,össze koszolnak.....Ilyenkor mit tennétek? Férfiként nem kapnám meg a lányom gyermekelhelyezésnél? Ha haza vinné hozzájuk a szivem szakadna meg,hangzavar,kosz,csúnyabeszéd,tömegnyomor várna a lányomra.Nem akarom h ebbe nőjjön fel.A testvére börtönben ül,az anyja háza átjáróház,nem ideális környezet gyerekneveléshez.1000X beszelgettünk már de 3 napnál tovább sosincs változás.Rettegek,hogy elviszi a lánom hozzájuk,és ott kell felnőnie,abban az embertelen környezetben egy cigánysoron....
Valami tanács?
Bele se kellett volna menned ebbe a kapcsolatba.
Aki IQ mínuszba van, sose fogja megérteni, mit beszélsz.
Egyáltalán nem biztos,hogy hozzá helyeznék el a gyereket, gondolom még munkahelye sincs és nem is nagyon volt.
Én azért várnék még pár hónapot. 2 hét gyerekszülés után nem sok idő, a testének regenerálódnia kell, és az is lehet, hogy szülés utáni depresszióban szenved.
(kiv. ha már a gyerekszülés előtt is voltak ilyen tendenciái)
Annyit tehetsz, hogy elmondod, téged zavar, hogy nem tudjátopk a dolgokat megbeszélni, és ha gondja van, mondja meg, kerestek szakszerű segítséget, pszichológust pl.
Be kell látnod, hogy ezt elcseszted. Te választottad, te vetted el, te ejtetted teherbe, most megeszed, amit főztél.
Két hetes babát 1000%, hogy az anyja kap, esélyed nincs. Ha anyatejes, akkor 2000%.
A gyerek örökké összeköt vele, sose szabadulsz meg a nőtől és a pereputtyától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!