Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti megértitek amikor egy nő magyaráz nektek valamit?
Nekem szimpatikus hogy elmondod a problémáidat, nem szeretem ha valaki csak utalgat és várja hogy megfejtsem mit akar.
A párod szerintem meg csak simán leszarja amit mondasz... egyik fülén be, másikon ki.
Problémától függ. Ha végeláthatatlan dologról van szó, akkor ne is kezdjen bele. Akkor sem, ha az a hú de nagy probléma nem is probléma...
Amelyik probléma nem oldódik meg magától, azzal nem érdemes foglalkozni.
Szemléltetésnek #3-astól íme a tipikus férfi hozzáállás :) Azaz a lelkizés munkás és fárasztó teher, inkább hagyjuk ki a párkapcsolatból, az bárcsak maradna a nyugalom és élvezetek szigete, a "teljesítményes fiók" az a munkahely.
A tipikus női viszont: a kommunikáció a folyamatos "fejlesztésekről" (mint fészekrakás, hétvégi programok vagy a le nem hajtott vécédeszka kérdése és még vagy ezer, majdnem egyenrangú sürgősségű post it) a legfontosabb része a párkapcsolatnak, életnek, és ha nem mondhatom el a magamét, és nem tudom meg, mi van a te fejedben ezekről, akkor felrobbannak az elektródáim és tuti már nem is szeretsz :D
Persze ezek csak erős sarkítások, vannak beszélőke terén nőiesebb férfiak és férfiasabb nők, de nézz csak meg egy női célközönséges filmet, ahol minden csupa dráma, szerelem, család, kavarás és beszéd a részletekről, és egy tipikus férfi-filmet, ami csupa cselekmény, harc, verseny na meg pénz és néhány poén (aztán ha épp megmentik a lányt, nála már csak szex és nyugi van, amíg újra nem kell valamiért harcolni).
Telefonos jelenet elég ciki. Akadnak olyan énközpontú emberek, akik megrekedtek egy 3 éves érzelmi intelligencia szintjén, és egyszerűen nem értik, hogy ha nekik valami jó, az a másiknak miért nem az. Ha ő gyanúsan sokszor ilyen lekezelő veled és még haragtartó is, akkor azzal nem fogsz tudni mit kezdeni, és sosem lesz belőle egy empatikus és udvarias figura. És akkor jön a nagy kérdés, hogy elég-e a szerelmed és az ő minden más előnye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!