Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepnétek meg egy családos férfit, csak úgy? Amiről az eszébe jutok
Vacsora kettesben. Zene. Egy gyönyörű éjszaka, és mondd neki hogy:
Szeretlek.
Ez engem is boldoggá tenne. Bár még fiatal vagyok.
21:37-es nem volt elég értelmes??
Akkor sz.o.p.d le.
Családos férfi.Családja van.
A családja adjon neki valamit,amiről eszébe jut a családja.
Minek adnál neki bármit is?
( nem tudom,hogy miről van szó,de mielött bármit is tennél,gondolkodj,hogy kinek(kiknek) az életét tennéd tönkre.Egy kis apróság is rengeteg konfliktus okozthat a Családjában)
Feltételezem hogy ő nős és már esetleg gyerek is van, de valamiféle kalandba bonyolódott veled, és érzel irátnta valamit, ő is ezt állítja. Talán még azt is mondja hogy az asszonyt nem szereti... Na ezzel nagyon vigyázz. Ugyanígy jártam. Naív voltam, hittem neki. Elhitette velem hogy el fog válni, adjak neki egy évet. És mi lett? Itt maradtam egyedül. De azóta túltettem magam rajta. Csak megakart fektetni. Nagyon kevés pasi hagyja el a családját egy másik nő miatt. Biztosat a bizonytalanért ritkán adnak fel...
Nem akartalak megbántani, csak gondoltam leírom hogy vigyázz, hogy ne járj úgy mint én. 1,5 év kellett hogy kiheverjem a dolgot teljesen.
Szóval ne adj neki semmit. Gondolkoztasd inkább el hogy mit csinál. Én is adtam annak a pasinak valami apróságot amiről tudtam hogy mindig én fogok eszébe jutni, és mint kiderült az a kis dolog ami nekem nagyon sokat jelentett az neki annyira semmit nem jelentett, hogy a kukában landolt le ne bukjon vele. Tehát ennyit ezekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!