Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha az egészségesnek képzelt kontroll nélküli zabálására megy rá lassan a kapcsolatunk?
Barátnőmnek egész érdekes elképzelése van a normál, egészséges étkezésről. Akkor lett ez a dolog kritikus, amikor összeköltöztünk. Rettenetesen drága is, amit művel. Naponta minimum 25-30 deka hús, mellé fehérjeporos palacsinta, dobozos túró, mindenféle tészta és egy családnak elegendő zöldség, és még nassol is ezt-azt. Szerinte ez így normális, fenntartható és egészséges. Ha egy napig azt eszem mint ő, azonnal elkezd vadul menni a hasam, mivel teljesen abszurd mind az összetétel, mind a mennyiség. Én igyekszem a környezet és az állatok védelme + az egészségem érdekében minél kevesebb állati eredetű dolgot enni, ő pedig zabál. Ha szólok érte, akkor rögtön jönnek a feminista szövegek, hogy nem korlátozhatom.
Mit tegyek?
Mivel sportol meg odafigyel ez a normális.
Nekem 90deka hús megy le(férfi),hozzá 10 tojás,fehérjeturmix.
Párom 30 deka husi,4 tojás,rengeteg zöldség.
A magyaroknak nincs egészségtudata,véletlenül se figyel oda.
4.legdagadtabb nemzet vagyunk ez sem véletlenül.
A te hasmenésed nem értem, miért tényező. Nyilván nem ehhez van szokva a szervezeted, nem mindenkinek felel meg ugyanaz a fajta étkezés. Azt is mondod, hogy ne egyen állati eredetűt, de megszólod, mert sok zöldséget eszik.
Pontosan mi a probléma? Nagy tömeget szedett fel? Vagy csak a pénz zavar, amit kajára költ? Lehet előtte is így evett, csak nem tűnt fel, míg nem költöztetek össze?
"... kontroll nélküli zabálására megy rá lassan a kapcsolatunk?"
Se azt nem írtad, hogy elhízott volna, se azt, hogy ne a saját keresetéből finanszírozná az étrendjét.
Igazából mi a problémád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!