Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a párom apukája megkedveljen?

Figyelt kérdés

több mint egy éve vagyok együtt a párommal...nagyon szeretjük egymást...egy városban lakunk, igy minden nap találkozunk...

az apukája pedig ahol teheti ott szivat, és hozz kellemetlen helyzetbe(elég hamar zavarba jövök...) olyan hidegen bánik velem, pedig azért szerintem mostmár lehetne kicsit kedvesebb velem...soha nem voltam pofátlan, paraszt, vagy nagyképű vele szemben, mégis úgy állitja be mintha élősködnék az "ő drága kicsi fián"...sokszor szóvátesz dolgokat, a párom pedig megy az apja szava után, később meg mikor kiderül hogy nekem volt igazam, olyankor kéri a bocsánatot...legutóbb olyan megjegyzést tett, hogy "megszokhatnám hogy az élet nem fenékig tejföl"...pedig semmi közöm nem volt az egészhez...(páromék lakásfelújitást csinálnak, én meg már pár hetenem mentem arra, mert egyszerűen nem akarok láb alatt lenni)

Mit tegyek? :(

Üdv 18 éves lány....

2008. nov. 17. 14:32
 1/1 anonim ***** válasza:

hagyd a francba, általában ha valakinek nem szimpatikus valaki az hiába tesz bármit a másik ugysem fogja megkedvelni.

de a lgejobb lenne ha beszélnél vele hogy mégis mi baja van veled? akor visszafog venni egy kicsit.

2008. nov. 17. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!