Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Családi eseményt le lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családi eseményt le lehet mondani így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal sokszor összeveszünk a családi dolgokon. Neki fontos, hogy hétvégente a családjával legyen, más városban élnek. Változó, de egy hónapban 2-3 hétvége alakulna találkozóval. Van, hogy csak egy, de van, hogy többször is egymás után 3 hétvége, péntek szombat, vagy szombat vasárnap.

Fél éve vagyunk együtt. Nálunk sokkal kevesebb program van, rövidebb ideig is tartanak, én otthon lakom. Szóval nálunk havi 1 esemény van, nagyjából, az is fél-1 nap.

A párom igényelné, hogy én náluk jelen legyek, de nekem több szempontból sem komfortos ez. Ezekről ő tud, annyi a véleménye, hogy alkalmazkodnom kell.

Volt, hogy háromból három hétvégén nem jelentem meg, dolgoztam, beteg voltam, de ebből is vita lett.

Egy újabb program lett szervezve, különösebb indok nélkül, nincs szülinap, semmi, de ez is szombatot, vasárnapot is érintené.

Családi konfliktus, elfoglaltság, és saját szempontok alapján sem szeretnék részt venni ezen a programon.

Konfliktus nélkül hogyan oldható ez meg, ha párom úgy áll hozzá, hogy ahová hívva vagyok, oda menni kell?

Hazudni nagyon nem szeretnék, hogy hirtelen beteg leszek, hisz a párom, de tudom, hogy ha ezt így elmondom, vita, perpatvar ütne ki.

Tanácsot tudtok mondani?

2019. okt. 31. 11:28
1 2
 11/13 Savlekotő ***** válasza:
Milyen a szex,csak azért kérdem mert ez a kettesben nem szívesen van a párjával,de a családhoz menni kell mutogatni bármi áron, pasik általában melegek..
2019. okt. 31. 13:17
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem meleg a párom, az ágyban passzolunk, alapvetően a problémákat is meg tudjuk oldani, szeretjük egymást.
2019. okt. 31. 13:20
 13/13 Savlekotő ***** válasza:
Hát pedig így hosszú távon nem fog működni egyikőtök be fog sokallni..
2019. okt. 31. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!