Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek mennyire megalázó?
Figyelt kérdés
Pasi vagyok, szóval egy nagyobb haveri kőrben volt, a barátnőm egy erős, határozott, kemény csaj. És ezt tudja mindenki a társaságban. Az egyik pasi bemutatta az új nőjét akit régről ismerte a barátnőmet. közbe ilyen házibuli szerűség volt iszogattunk a csaj beszólt a barátnőmnek valami olyasmit hogy még mindig jó nagy segge van (a barátnőm nem kövér,de olyan popsis alkat), erre valaki felhozta a témát (ez gyakran előfordul)az új csajnak, hogy a barátnőm milyen erős csaj, meg hogy még sokszor ők is kapnak tőle ha valami olyat szólnak úgyhogy vigyázni kell vele. A csaj meg elmesélte hogy neki ne mondja mert régen ők már összebalhéztak egyszer.2019. okt. 31. 08:52
31/39 anonim válasza:
Egy nettó bunkó volt a másik csaj. S ahogy fent is írták neked kellett volna megvédened a párod akkor is ha lány szól be neki. Nekem ha valaki kóstolgatná a párom akkor örüljön neki ha nem küldöm el azonnal a pitchába, vagy ha pasi az illető akkor ha megússza egy nyakleves nélkül.
32/39 anonim válasza:
Szuper barátnőd van, nekem is a belevalóbb nők tetszenek. Nem gond, hogy ez történt, nem égő.
33/39 anonim válasza:
És nem lehet, hogy a barátnőd csak előadja a kemény csajt, hogy leplezte a kisebbségi komplexusait, közben meg egy igazi konfliktus helyzetben meg sem tud mukkanni?
És nem lehet, hogy ő tett azért, hogy az a másik lány anno megverte és még mindig dühös rá?
34/39 anonim válasza:
Akkor mégsem annyira kemény és határozott ha nem tudta megvédeni magát. Mellesleg ha tényleg erős fenéknél akkor az a sport hiányát jelenti? Szóval két átlag csaj cicaharcáról kéne értekeznünk?
Megalázó?... Passz. Emelt fővel kell tudni veszteni is. A vereség nem jelent feltétlen megalázást.
35/39 A kérdező kommentje:
34
Eddig mindíg kemény és határozott volt.
Amúgy egyik sem sportól versenyszerűen.
Nem csak maga a vesztett helyzetet gondolom megalázónak hanem azt is ahogy most a csaj előadta ezt.
2019. nov. 16. 22:45
37/39 anonim válasza:
Nagyon megalazo a sztori is es az is hogy ennyire unintelligens nok vannak, akik verekednek.
38/39 anonim válasza:
Az lenne megalázó, ha olyan társaságban kellene eltöltenem 5 percet, ahol felnőtt emberek verekszenek.
39/39 anonim válasza:
Most ne mond már nekem hogy 9 hónap után ezen kattog az agyad... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!