Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek mennyire megalázó?
Figyelt kérdés
Pasi vagyok, szóval egy nagyobb haveri kőrben volt, a barátnőm egy erős, határozott, kemény csaj. És ezt tudja mindenki a társaságban. Az egyik pasi bemutatta az új nőjét akit régről ismerte a barátnőmet. közbe ilyen házibuli szerűség volt iszogattunk a csaj beszólt a barátnőmnek valami olyasmit hogy még mindig jó nagy segge van (a barátnőm nem kövér,de olyan popsis alkat), erre valaki felhozta a témát (ez gyakran előfordul)az új csajnak, hogy a barátnőm milyen erős csaj, meg hogy még sokszor ők is kapnak tőle ha valami olyat szólnak úgyhogy vigyázni kell vele. A csaj meg elmesélte hogy neki ne mondja mert régen ők már összebalhéztak egyszer.2019. okt. 31. 08:52
21/39 A kérdező kommentje:
Én is leblokkoltam mert úgy tudtam hogy a barátnőm eddig nem találkozott olyan csajjal aki keményebb lett volna nála.
Csak néztem hogy miket mesél a csaj.
2019. okt. 31. 10:01
23/39 anonim válasza:
Hát elég töketlen vagy akkor, a barátnőd se tudod megvédeni egy lánytól se...jézus
24/39 A kérdező kommentje:
Mért te mit csináltál volna???
2019. okt. 31. 10:07
25/39 anonim válasza:
Na, most leírnád érthetően is? :D
26/39 A kérdező kommentje:
25
Mit nem értesz?
Kérdezz ha valami nem világos, és leírom.
2019. okt. 31. 10:21
27/39 anonim válasza:
Alap hogy leoltom az ilyen szutyok embert akinek az okoz élvezetet hogy beleköt másba, megfogom a barátnőm kezét, felállok és eljövök, de a havernak is lehet odamondom, hogy jó választás volt...
28/39 anonim válasza:
Egyetértek.Egy férfi kiáll bárkivel szemben azért, akit állítólag szeret.Én nőként is megteszem, ha kell.
És itt csak egy unintelligens, buta pcsáról van szó, aki azt élvezi, ha másokat sérteget.Na az ilyet seggbe kell rúgni, hogy repüljön.
29/39 A kérdező kommentje:
Én próbáltam leállítani őket, meg terelni a témát, de nem igazán sikerült, és a barátnőm förmedt rám hogy haggyam már nehogy már én akarjam megvédeni egy másik csajtól, ő is meg tudja magát védeni. De aztán itt kb annyiba is maradt a dolog. Viszont én nem hozhatom fel a témát mert mindjárt tiszta ideg lesz.
2019. okt. 31. 10:34
30/39 anonim válasza:
Le lett írva mit kellett volna tenned, kérdés lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!