Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszautasít a párom, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszautasít a párom, nem akar szeretkezni, miért?

Figyelt kérdés

A barátnőm szexuális étvágya nagyon lecsökkent, annyira, hogy már nekem rossz. Nem várom el a szexet, de már sokszor nagyon rossz a kedvem amiatt, hogy visszautasít, és félek hogy már nem szeret vagy nem kíván, nem néz rám férfiként...

Amikor megismerkedtünk sokat szexeltunk, nem volt gond, majd egyetem, melo miatt nyilván csökkent, de én heti 1-2 alkalommal még nem éreztem hogy ez kevés lenne, nekem az elég. Most viszont lassan havi 1-2 alkalom, pedig minden nap együtt alszunk (nem élünk együtt). Mindig azt mondja fáradt, ami érthető lenne, de már gyanús, hogy 'huzza az idot' amikorra mar tenyleg keso van, es akkor egybol bealszik.

Nekem rosszul esik, hogy nem mondja el mi a gond. Már próbáltam fogyni, próbáltam romantikus lenni, vagy heves. Legtöbbször kudarcba fulladok.. elmentünk randizni, majd utána otthon gyertyákat gyújtottam, megmassziroztam, és utána momdta hogy másnap dolgozik joejt.

Nem vagyok rossz az ágyban, legalábbis annyira biztos nem, hogy erre okot adjon. (Ha eljutunk addig, élvezi mindkettőnk... És nem hagyom sose kielegitetlenul a párom)

Amit nem értek, és ami miatt kiírom a kérdést az az, hogy amúgy semmilyen problémánk nincs a kapcsolatunkban. Boldogok vagyunk, szeretjük egymást, és más is ezt látja, és érzem is magunkon.

Mi válthatja ki egy 20 éves nőnél azt, hogy ennyire elutasítsa azt, akivel korábban folyamatosan szexelt? Nem akarok szakítani, vagy menekülni, megoldani akarom, de hogy lehetne? Hogy vehetném rá, hogy elmondja miért ilyen velem?

(Másfél éve vagyunk együtt.)

2019. okt. 30. 00:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

" Nem várom el a szexet"

Már miért ne várnád el?

Természetes és alap!

A barátoddal akarsz együtt élni, vagy a szerelmeddel?

2019. okt. 30. 11:47
 12/13 anonim ***** válasza:
mert nem szeret,nem kiván,rádunt.kár erőltetni.itt a vége.
2019. okt. 30. 14:19
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem pontoztam le senkit, köszi a válaszokat.

Többen is tippeltetek erre, de nem szed fogamzásgátlót.

Sajnos egy két ember itt szembesített olyan dolgokkal, amit nem hittem, hogy le fogtok szűrni az írásomból, de igazuk van. (Arra gondolok, hogy előtte térdelek. Sajnos nem találom meg azt a határt, ami csak kedves, jófej dolog, meg ami már papucs...)

Egy dologban biztos vagyok, hogy nem csal meg, mert 'nem is tudna' (általában suliban vagy munkában van, vagy velem, nem hinném, hogy még lenne ideje, vagy energiája másba ölni, persze tudom, mindent meg lehet oldani), illetve ki se nézem belőle... Plusz úgy ismertem meg ennyi idő alatt Őt, akiben van annyi, hogy ha más felé kacsintgatna, akkor előbb ezt lezárná.

Páran nem teljesen értitek a helyzetem, ugyanis én próbáltam vele komolyan beszélni, de nem lehet vele. Sajnos én eléggé kerülöm a konfliktust, mivel ha belekezdek egy vitába, nagyon könnyen elmegyek olyan irányba, hogy a másikat megsértem, megbántom, és emiatt, amit tudok azt megoldok higgadtan. Emiatt már volt, hogy inkább nem erőltettem ezt a beszélgetést, de ha mégis juztottunk valamire, annyit mondott: fáradt.

És én megértem, sokat melózik, sulizik is mellette, de néha csak van ereje rám. Tudom én férfi vagyok, de egy idő után tökmindegy, akármilyen kómásan nekiesek a páromnak, ha már hiányzik, és ki vagyok éhezve.

Ja az egyik válaszolónak üzenném, hogy pongyolán fogalmaztam: Nem várom el a szexet mindig** ugyanis a kapcsolat része, és fontos, főleg mivel nagyon jó is volt régebben. Csak nem szeretném sose, hogy kötelességszámba menjen amiatt, hogy egyikünk igénye nagyobb a másikénál, meg akarnám találni a középutat, csak a 0 meg a nagyon sok között nem fogunk mindenkinek jó megoldást találni.

2019. okt. 30. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!