Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a nők? Nem csak a mostani kapcsolatomban fordult ez elő és egyszerűen nem értem mi hozza ezt ki belőlük?
Figyelt kérdés
A párom úgy 2 hónapja elkezdte szervezni az életemet bár erre soha nem kértem. Sok mindent megbeszélünk, munkáról is esik szó. Szóval a páromnak nagyon jó a memóriája és szinte mindent fejben tart és most hétvégén is kb tízszer elmondta, hogy ha hétfőn bemegyek a munkahelyemre akkor azonnal kezdjem el a x munkát mert nem fogok vele időben végezni. Nem mondom, hogy nincs semmi alapja, előfordult már hogy határidős munkánál az utolsó 1 hétben nem aludtam, de nem ez a jellemző. A mai napomat este 7 órás hazaérkezésemig megtervezte, megkaptam a bevásárlólistát mit kell megvennem és pontosan hol. Az egyik exem pont ugyanezt csinálta, hamar rá is untam, mert tisztára úgy érzem magam mint gyerekkoromban. Tegnap este miután 11 alkalommal hallgattam végig hogy mit hogyan kéne csinálnom kifakadtam és közöltem vele, hogy ha nem hagyja ezt abba, akkor befejeztük. Természetesen megsértődött, reggel azzal kezdte a napot, hogy elmagyarázta, hogy csak nekem akar jót. Megkértem rá, hogy többet ne tegye, erre köszönés nélkül távozott.2019. okt. 28. 09:11
11/13 anonim válasza:
Én nő vagyok,de soha nem irányitom a páromat.Felnőtt ember el kell tudja dönteni,hogy mit csinál jól vagy rosszúl.Ha nem jól sül el valami,magára vessen,ne én legyek a hibás.
12/13 anonim válasza:
Nem tudom, ez önmagában tényleg fura....
Te hogy érzed; összeszedett vagy, és nem vagy link alak?
Ezt a viselkedésformat eddig főleg idősebb nőktől láttam, akiknek a férje szart az egész életre, és ez sokszor vagy szégyenbe hozta őket, vagy egyenesen veszélyeztette is a férfi munkahelyét.
De ha ez nem jellemző rád, akkor az is elkepzelheto, hogy tudat alatt egy bizonyos séma alapján választasz párt, és ezért kötsz ki mindig ilyenek mellett. (Baromira két külön kategória a kettő, de pl sok bántalmazott kapcsolatban élő nő is ezért köt ki ismét bántalmazó mellett, ha elhagyja az előző párját.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!