Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mely ertekek a legfontosabbak? El kene engednem?
2 eve vagyok egyutt a paromma, ebbol az utobbi egy ev rengeteg gyotrodessel telt reszemrol, mert donteskeptelen vagyok azzal kapcsolatban, hogy vele szeretnek e maradni vagy sem.
Elkepesztoen joszivu, jolelku, megbizhato egyenes ember, es nem szeretnem ot megbantani. Ugyanakkor nem mindig talaljuk meg a kozos hangot, nem tudunk olyan jokat beszelgetni, nemerzem hogy huzna elore a celjaim fele, mert o sem olyan hatarozott,
Nem szeretnek teljesen elkotelezodni 19 evesen, de egy bunko pasit sem szeretnek kifogni. Olyan keves minden teren korrekt ferfi van a vilagban ugy veszem eszre.
Nem tudnam megmondani hogy a pro vagy a kontra ervek az erosebbek e bennem, teljesen ketfele huz a szivem, es rettegek a rossz dontestol, hogy fajdalmat okozok, hogy egyedul maradok.
Nagyon kivancsi vagyok mindenki velemenyere, de kerlek ne irjatok olyanokat, hogy mennyire onzo vagyok, mert igy is megszakad a szivem minden egyes nap, es nagyon nehez ez nekem.
Még fiatal vagy... fogsz sokmindent tapasztalni, most tanulod azt, hogy mi az ami kell neked a másikban avagy mi az ami nem.
19 évesen még jó, hogy nem tudod. De már érzed, hogy ebben mi hiányzik.
Értelemszerűen ha tovább lépsz, ezt a dolgot IS fogod keresni a másikban, amit eddig nem kerestél.
Majd megérik a dolog hidd el, hogy vele maradsz-e vagy sem. Első kapcsolattól elválni nagyon nehéz, pont azért mert félsz hogy a jövőben nem találsz ilyen rendes vagy kedves...stb pasit.
De találsz. Nyilván nem könnyű, de az a helyzet, hogy a világ nem akkora mumus mint ahogy itt egyesek felvázolják.
;)
Ne haragudj meg, nem a bántás íratja velem, de mégiscsak tele van a leveled az én-én-én gondolatokkal.
Mi az, hogy teljesen elköteleződni? Lehet félig?
Vergődés, amit csinálsz. Ha magadat sebzed meg, megérdemled, de bizonyosan megsebzed a párod is.
Engedd őt el. Vergődni, ne haragudj, de egyedül is lehet. Szeretni: ahhoz kell társ, kell pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!