Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan érzem úgy, hogy átvert?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem úgy, hogy átvert?

Figyelt kérdés
Barátomtól egy éven át hallgattam, hogy ő már holnap feleségül venne, még idén meg szeretne kérni stb. Egy éve vagyunk együtt, együtt is élünk, de olyan, mintha teljesen meggondolta volna magát. Azzal nincs is baj, hogy évfordulóra nem gyűrűt kaptam, még azzal sem lenne, ha csak jövőre lenne ebből valami, de úgy érzem, hogy ő alapból meggondolta magát, viszont nem képes elmondani. Az utóbb két hétben folyamatosan kérdezgetem, hogy biztos-e bennünk, mert ha nem, mondja meg. Nekem már nincs sok időm várni...én korán szeretnék anya lenni és már így is lekéstem róla. Én több gyereket is akarok és nem 40 évesen. Ezért el lehet engem ítélni, de nekem ez az álmom. Lényeg, hogy én szerelmes vagyok, alapjaiban jó ember ő és esküszöm, nem hoztam volna fel sose a házasság dolgot, majdnem minden nap mondogatta, hogy elvenne és vele tervez stb. Most azt érzem, már nem így van...miért nem mondja meg őszintén? Nem akarom évekig húzni, míg kitalálja, hogy nem engem akar egy életre.
2019. okt. 27. 06:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem érzed jogosan, hogy átvert. Leírom szépen, hogy mi lehet a gond: lehet az elején tényleg komolyan tervezett veled, de időközben el kezdett megismerni és kicsit elbizonytalanodott. Nem azt mondom, hogy meggondolta magát, de kell neki idő, hogy kitalálja mégis mit akar. Valszeg ezért sem tud választ adni, nem pedig nem akar. Ez egy hosszú folyamat, nem olyan hogy kitalálom egyik percről a másikra. Szerintem ne kérdezgesd minden áldott nap ugyanarról, mert a férfiaknak ez is idegesítő lehet, főleg akkor ha meg ők sem tudják mi legyen/mit akarnak. Ha folyton csak kérdezgeted, azzal magad ellen hangolod.
2019. okt. 27. 09:50
 12/16 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem is vert át, de igencsak könnyelműen dobálózott az ígéretekkel. Gyerek még, nem gondolta át. Egyébként meg pont az ilyen emberek miatt nézik le a háztartásbeli munkát mint az előző kommentelők, ezért létezik ez a láthatatlan munka jelenség, mert lenézik az anyaságot. Ugyanolyan munka mint bármi más, ugyanúgy választható karrier a főállású anyaság is pl. Csak az nem menő.
2019. okt. 27. 09:57
 13/16 anonim ***** válasza:
87%

"lenézik az anyaságot. Ugyanolyan munka mint bármi más, ugyanúgy választható karrier a főállású anyaság is pl. Csak az nem menő."

Senki nem nézi le az anyaságot.

Azt viszont igen, aki az anyaság mögé bújva nem tanul, nem dolgozik, nem mutat példát a gyerekének, csak "van".

Az anyaság, a tanulás és a munka nem zárja ki egymást.

2019. okt. 27. 10:17
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

"Azt viszont igen, aki az anyaság mögé bújva nem tanul, nem dolgozik, nem mutat példát a gyerekének, csak "van"."

Pedig itt is érződik a lenézés. Feltételezed, hogy aki otthon van a gyerekeivel, az nem csinál semmi értelmeset, hiszen a házimunka és a gyereknevelés az nem igazi munka. Ez a "van" ezt sugallja.

Aki tényleg odateszi magát és nevel 3-4 gyereket, az nem csak úgy van. Időben is felér két teljes állással. Nem zárja ki egymást persze, hiszen ez is munka, nevezhetjük ezt is munkahelynek.

2019. okt. 27. 10:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok? Most komolyan.

Ez volt a duma. Meg lakva már annyira megismert, hogy simán megbánta ezt a kijelentést. 1 év meg egy lófax és ezt ő is tudja. Valószínűleg (szerencsére) több esze van, hogy 1 év után egyből elkezdjen gyerekeket gyártani, mert neked ennyi elég hozzá. Ha iylet akarsz, nem ő a te embered.

2019. okt. 27. 13:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen gyerek... előre látom már, jön egy balek majd rövidesen aki megcsinálja, és ráadásul nem is egyel hanem rögtön 2 szerencsétlen gyerekkel lesz több, akik semmiről nem tehetnek... hanem az anya...
2019. okt. 27. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!