Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden tökéletesnek látszik egy kapcsolatban, csak egy gond van, mit döntenétek?
Ne házasodj, ha megsértődik egy kérdéstől.
Nincs extrém igényed, de ezt is elfolytani egy életre?
Nagyon nagy baj volna, láttam ilyet.
65f.
Valaki nagyon jót írt: “ Ne házasodj, ha megsértődik egy kérdéstől.”!
A házasságban az alapvető/felmerülő/hosszasan fennálló/akármilyen problémáinkról beszélni kell! Ha egymással, akk azért, ha rajtunk kívülálló problémákról, akk azért... de beszélni kell róla, és meg kell oldani/kompromisszomot kell kötni/segítséget kell nyújtani egymásnak, legyen szó bármiről... ha (jól) megházasodsz (vagy jó a párkapcsolatod), az azt a “vicces” szitut eredményezi, h a párod a legjobb barátod is lesz egyben, akinek bármit elmondhatsz, tudod, h bármikor bármiben számíthatsz rá, és mindent, meg mindent IS elmondhatsz neki, ami a szívedet nyomja - nem ítélkezik, hanem segít, vagy “csak” melletted áll... szal ha vmi gond van a pároddal/férjeddel, és a kamaszkorb an megszokott barinői segítségnyújtást várnád, egyszer csak észreveszed, h nem erre van szükséged... nem az kell, h a barinőkkel közösen szidjátok az épp aktuális pasidat, hanem az kell, h az “épp aktuális pasid” - akivel az életed tervezed leélni - véleménye/meglátása/tanácsa az egyedüli fontos dolog a kapcsolatban... ez megvan...? Vagy látsz esélyt arra, h ez meglesz? A sértődés épp aktuálisan nem ezt mutatja, de úgy gondolom, ezen lehet javítani... csak legyeket legjobb barátok - is! ;)
Tudod, minden két oldalú. Te nő vagy a kapcsolatban? Amúgy mindegy is, mert az ő dolga, hogy nőnek érezd magad.
De vajon, te teszel e azért, hogy ő férfinek érezze magát? Dicsered e eleget az együttlètet, vagy te is azt hiszed, hogy "haigazifèrfiakkorkitalálja"...
Sajnos ez nem fog javulni és te sem fogsz már változtatni rajta. Majd a következő kapcsolatban okosabb leszel.
Vagy szeretője leszel az évek során több férfinek is és boldogtalanul élsz majd.
Miért nem veszed a kezedbe az irányítást?
mássz rá heti 3x vagy ahányszor akarsz, izgasd fel annyira, hogy ő is akarja.. ennyi
39-es: hidd el, megvolt ez is.
Aki kérdezte: Napi 2 órát edzek, ízlésesen öltözöm. Tanult nő vagyok, nem vagyok sárkány, nem vagyok veszekedős. Ezért sem értem.
A lényeg, hogy sok hasznosat írtatok, de tényleg. Megfontolom. És köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!