Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha azert romlik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha azert romlik a kapcsolat mert utàlom a hàztartàst?

Figyelt kérdés

Suli munka utàn lassan màr haza sem akarok menni mert a fözés mosàs takaritàs vàr aminek nincs vége. Pàrom persze részt vàllal, de az olyan mint halottnak a csok, a lakàst felujitani is kene, es mivel ö jött hozzàm semmit nem érez kötelességènek, meg egy nö ne ingyen szerelönek nézze stb. Az exem még rosszabb volt ilyen tekintetben. Vele nem éltünk együtt de amiert nem takaritottam nàla is, elkezdett lehordani a csalad elött igénytelennek. En négyszemközt kerdeztem te ugyan mikor takaritottal nalam mert sztem egyszersem, aljas volt nyilvanosan ezert lejàratnod engem. Hal eg vele vége is lett.

Most ott tartok hogy azt is gyülölöm ha nekem kell kiteretni meg napokig nézni az ö ruhait amiert pl az en ruhaimat nem tudom kimosni a-z ig mert nem fér fel a szàritora.

Utàlom hogy kondérnyi kajàkat kell fözni miközben en egy kislabas kajaval ellennék 2 napig.

Màr ott tartok hogy alig vàrom hogy "szabaduljak" es menjek munkàba, onnan meg ugy indulok el hogy en nem akarok haza menni.

Hiàba beszèlek vele, szerinte normalis hogy ö immel àmmal besegit neha föz, ö nem mondta azt hogy cseléd kell neki a dumài mind jogosak (csak pszichikai a terror azaz ha munka utan majd' bealszok a tv elött ülve, màr furàn néz hogy nem csinalok semmit mint aki beteg, meg olyanok hogy AZERT segit be es CSAK ugy, hogy pl amig ö felmos en fözzek, tehat az irritàlja ha arrol lenne szo hogy amig ö felmos én tv-zek vagy alszok.)

Vilàgéletemben pedig szerettem a hazimunkat anya mellett, csillogott mindig a kétszintes hàzunk es a konyha ahol felnöttem, igy elköltözve felnöve meg megutàltam hogy munka utan nekem erröl szoljon csak az életem.

Hétvégén is "szabàlyoznak", rokonsagba süssek sütit (ez is kimondatlan elvaras mert màr ha ott eszünk ne menjünk üres kezzel ugye)es stb

Olyan mintha nem lenne életem.

Lassan szakitunk is szerintem. Mert amugy az is olyan mintha nem szeretne a pàrom. Mellette a mosolygos vicces lànybol tényleg egy életunt depis nö lettem valahogy. Johogy neki a gondtalan vicces lany hianyzik akit megismert. Akinek nem fàj fözni hanem szivesen csinalja.

Ez is olyan erdekes. Mas exnél ahol a szüleivel éltünk en joforman énekelgetve föztem az egesz csaladnak meg sütöttem boldogan a palacsintàt vagy 10 fönek (rokonok gyakorta jöttek)màs pasi (az aktualis)mellett meg kiégek. Nem is èrtem.

2019. okt. 22. 09:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Bunkó leszek.

.

.

.

.

.

.

Ezt csak azzal lehet megcsinálni, aki hagyja.

2019. okt. 23. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!