Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mondanátok ilyet a párotoknak?
..a lényeg hogy az arcomba vágta hogy "engem se akarsz/tudsz megdugni" nem hogy azt a lányt, annyira nem vagy tökös.
Tegnap dolgoztam egy lánnyal és ma találkoztunk vele a városban és váltottunk pár szót. Ezért kérdezte tetszik e a lány és ő lenne az akit ugyanúgy nem tudnék megdugni. Semmi jelét nem adtam h tetszene a másik lány.
Mikor nem akar megdugni egy férfi egy nőt? A válasz egyértelmű, ha nem találja vonzónak. Könnyű erre visszavágni, vágysz a szexre de mivel csak ő van inkább lemondasz róla mert vele csak még szarabb lenne mint mintha nem lenne.
Egyébként meg az ilyen féltékeny beképzelt senkiháziaktól óvjon meg téged a sors, menekülj amíg nem késő.
a lényeg hogy az arcomba vágta hogy "engem se akarsz/tudsz megdugni"
Itt elég komoly gondok lehetnek köztetek..
Az a csaj szexre éhezik..és aki éhes,az szerezni fog magának "ételt"...Ha te nem,akkor majd más megdugja. Ez van.
Lehet,hogy tüchtig bejárónőnek/takarítónőnek/lakótársnak tartod,de ez édes kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!