Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ebből probléma, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből probléma, hogy én nem vagyok olyan jó formában mint a párom?

Figyelt kérdés
A párom nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott , részmunkaidőben dolgozik irodai melót ami egyáltalán nem terheli meg. Megengedheti mert több befektetése is van meg ilyen kiegészítő melokat is bevallal alkalmanként. Na most én 8 órába dolgozom és nagyon elfaradok a nap végére. Ő nem tette még sose szóvá, hagyott aludni ha úgy volt, de félek hogy így nem leszek elég jó neki. Mondta hogy menjek át én is részmunkaidőbe, mert így is bőven van bevételunk, ne terheljem túl magam, de nekem fontos hogy minél többet hozzategyek ,mert így is az ő csaladjae az ingatlan ahol lakunk,nem akarom kihasználni,ezt ő mondta is, hogy tudja hogy én nem számításból vagyok vele, épp ezért ne csináljak ügyet az ilyesmibol, mert neki tényleg az a fontos, hogy én jól érezzem magam.
2019. okt. 20. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
Így legalább nem vagy eltartott. Nem tudja az orrod alá dőrgölni ha vita lesz
2019. okt. 20. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Két valamit, te meg leszarad, mert az egód fontosabb, mint esténként egy kedves szerelmeskedés.

Lehet ebből probléma,igen.

2019. okt. 20. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem semmiképp ne add fel a 8 órás munkádat, max. cseréld egy kevésbé megterhelő, de legalább ugyanannyit fizetőre, ha van lehetőséged. Ha feladod, gyakorlatilag teljesen kiszolgáltatottá válsz, ő pedig végképp "nyeregben lesz", mert egy részmunkaidős munkabér nem sokra elég. Ezzel bármikor visszaélhet. Most még nem, meg nem tűnik olyannak stb., persze, de könnyen változnak a dolgok... Légy mindig óvatos.

Egyébként lehet probléma, igen, vagyis elkezdhet rajta problémázni. De ha ez így lesz, abból tudni fogod, hogy nem sok keresnivalótok van egymás mellett, mert gondolj bele, hogy akkor mit csinálna, hogyan reagálna egy komolyabb gond esetén...?

2019. okt. 20. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

Tanulj tőle.

Menj részmunkaidőben, és talaj valami otthoni melót amiből még pénzt is tudsz csinálni.

2019. okt. 20. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
Találj*
2019. okt. 20. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!