Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből probléma, hogy én nem vagyok olyan jó formában mint a párom?
Két valamit, te meg leszarad, mert az egód fontosabb, mint esténként egy kedves szerelmeskedés.
Lehet ebből probléma,igen.
Szerintem semmiképp ne add fel a 8 órás munkádat, max. cseréld egy kevésbé megterhelő, de legalább ugyanannyit fizetőre, ha van lehetőséged. Ha feladod, gyakorlatilag teljesen kiszolgáltatottá válsz, ő pedig végképp "nyeregben lesz", mert egy részmunkaidős munkabér nem sokra elég. Ezzel bármikor visszaélhet. Most még nem, meg nem tűnik olyannak stb., persze, de könnyen változnak a dolgok... Légy mindig óvatos.
Egyébként lehet probléma, igen, vagyis elkezdhet rajta problémázni. De ha ez így lesz, abból tudni fogod, hogy nem sok keresnivalótok van egymás mellett, mert gondolj bele, hogy akkor mit csinálna, hogyan reagálna egy komolyabb gond esetén...?
Tanulj tőle.
Menj részmunkaidőben, és talaj valami otthoni melót amiből még pénzt is tudsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!