Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem nem tudok kibontakoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem nem tudok kibontakozni mellette, hogy változtassak rajta?

Figyelt kérdés
Tanulni akarok, 28 éves vagyok, nincs gyerek, 6 éve vagyunk együtt. Most végre beiratkoztam egy tanfolyamra, de úgy érzem csak gátol benne. Pici garzonban lakunk, 1 szoba konyha. Gyakorlatilag nincs privát szférám. Állandóan hiányzik az "énidőm". Túl sok időt töltünk együtt. Egyszerre dolgozunk egyszerre tartózkodunk otthon. Nyilván a rózsaszín felhő már nincs meg. Éljük a hétköznapi céltalan életünket. Én ki akarok törni, komolyabb munkát akarok végezni tenni akarok a magasabb színvonalú életért. Ő neki ez teljesen jó ahogy van. Itthon nem tudok mellette tanulni, pedig nagyon fontos lenne számomra (butának érzem magam). Ha azt mondom neki, hogy akkor elmegyek könyvtárba és ott tanulok, akkor meg húzza a száját. Úgy érzem túlnőttem a kapcsolatunkon. Úgy gondolom ezért mennek tönkre a kapcsolatok, mert ellehetetleníti az egyik a másikat, úgymond sakkban tartja. Tudnám tovább ragozni, de talán majd lentebb.

2019. okt. 18. 16:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyanez van az elköltözéssel és jogsival (enyém a családi autó és viszem magammal). Próbál lebeszélni róla a család de megmondtam nekik, hogy sajnos kénytelen vagyok les**rni őket mert a saját életemre kell koncentrálnom. Az a lényeg hogy meglegyen a saját célod és ebből ne engedj senki kedvéért.

Ja és keress egy olyan srácot aki segíti a fejlődésedet mert ennek így nem sok értelme van...

2019. okt. 18. 19:15
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztató és támogató kommenteket, tényleg nagyon jól esnek!

Ha szakítok is majd valamikor a párommal az biztos, hogy nem szeretnék másikba bonyolódni egyhamar. Túl sok egy férfi az életemben, most úgy érzem.

( Nem szeretnék egy új párkapcsolatra koncentrálni csak magammal szeretnék végre foglalkozni, mert úgy érzem beleőrülök ebbe a mókuskerékbe.)

2019. okt. 18. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!