Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem tudok kibontakozni mellette, hogy változtassak rajta?
Nekem ugyanez van az elköltözéssel és jogsival (enyém a családi autó és viszem magammal). Próbál lebeszélni róla a család de megmondtam nekik, hogy sajnos kénytelen vagyok les**rni őket mert a saját életemre kell koncentrálnom. Az a lényeg hogy meglegyen a saját célod és ebből ne engedj senki kedvéért.
Ja és keress egy olyan srácot aki segíti a fejlődésedet mert ennek így nem sok értelme van...
Köszönöm a bíztató és támogató kommenteket, tényleg nagyon jól esnek!
Ha szakítok is majd valamikor a párommal az biztos, hogy nem szeretnék másikba bonyolódni egyhamar. Túl sok egy férfi az életemben, most úgy érzem.
( Nem szeretnék egy új párkapcsolatra koncentrálni csak magammal szeretnék végre foglalkozni, mert úgy érzem beleőrülök ebbe a mókuskerékbe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!