Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tönkretehet egy kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkretehet egy kapcsolatot az, hogy szeretek sokáig aludni?

Figyelt kérdés

Teljesen komoly a kérdés.

20 éves lány vagyok, mióta az eszemet tudom, szeretek sokat aludni.

A párom is, de ő ezt úgy kivitelezi, hogy este 8-kor lefekszik és reggel 6-kor már ébren van. Na nekem ez nem megy, nem tudok olyan korán elaludni és ha másnap nem kell korán kelnem akkor szeretek akár éjfél-1 óráig is fent lenni.

Természetesen amikor dolgozok, az más téma, a muszáj nagy úr... Jelenleg 2 műszakban dolgozok. Délelőtt és délután..

Ha délutánra megyek, akkor alszok 10-is és a szabadnapjaimon is. Azt mondta a párom, hogy ezen valtoztatnom kell, mindig azzal jön, hogy nem miatta, hanem a saját érdekemben, mert ez nem normális..

Nekem nem okoz problémát, nekem ez a kényelmes, ahogy neki az, hogy este 8kor aludni menjen. Én nem szólok bele..

Ha olyan munkám lesz, hogy állandó délelőtt fogok dolgozni akkor is szükségem lesz arra, hogy hétvégén kipihenjem magam és ne keljen 6-kor kimasznom az ágyból. De, ha nála alszok akkor is áll az ágy felett, hogy 6 óra van, keljek én is...

Minden más rendben lenne, de emiatt nem merek vele komolyabban tervezni, mert nem tudnék így élni. Nem is arról van szó, hogy meddig alszok, hanem az hogy neki nem tetszik valami és akkor erőszakos. Attól, hogy én alszok, ő nyugodtan csinalhatja a dolgát nem kell csendben lennie, ha felporszivozza az egész lakást és akkor is elvagyok a hálószobában. Este pedig tekintettel vagyok rá és nem zajongok, ha még nem tudok 8kor aludni.

Az oké, hogy még nem élünk együtt és szeretné kihasznalni velem az időt, amikor nála vagyok, de ha itthon alszok akkor is már hív reggel 6kor, hogy emlékeztessen, hogy valtoztatnom kell az eletmodomon.

Tonkreteheti ez a kapcsolatot? Vagy inkább az ő hozzaallasaval van a baj, külső szemmel?

2019. okt. 18. 00:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kidobnám, hagy döntsem már el mit csinálok. Tiszteletben tartom a párom, az igényeit és nem kelltem fel 6kor mert én ezt úgy gondolom, ez beteg. És ez csak a kezdet, tiplizz
2019. okt. 18. 08:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom is hasonló, sőt ha nálunk van a szülei hívogatják mintha muszáj lenne, fél 8 - 8kor. Már volt miatta veszekedés.
2019. okt. 18. 09:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tönkretehet egy kapcsolatot. Amúgy nem értem, a párod minek is fekszik 8-kor? Miért nem marad fent ő is mondjuk 11-ig és akkor nincs probléma?

A másik meg, hogy követelőzni nem lehet, hogy figyi feküdj le 3 órával korábban már, mert én megmondom. LOL

Az exem pl egy éjszakai bagoly. Ez is egy indok, amiért nem maradtam mellette. Mondjuk őszerintem extrém eset, hajnali 3-4-ig fent van, úgy, hogy dolgozik másnap. De rendszerint elaludt, elalszik, szerintem ki fogják ezért rúgni, az állásinterjúkat is elalussza. No comment. (Én 11 körül alszok el legtöbbször és 6-kor kelek hétköznap, hétvégén meg vasárnap igyekszem kialudni magam ameddig fel nem kelek magamtól)

2019. okt. 18. 11:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

De, ha nála alszok akkor is áll az ágy felett, hogy 6 óra van, keljek én is...

Na, én ezt baromira nem nyelném le. Nekem ne dirigáljon így senki.

2019. okt. 18. 12:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom őszintén, szerintem a pacsirta és a bagoly típus nagyon magányos lesz egymás mellett. Azt a kis szabadidőt, amit egymással tölthetnétek munka után, egyikőtök alvással fogja tölteni.
2019. okt. 19. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!