Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tönkretehet egy kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkretehet egy kapcsolatot az, hogy szeretek sokáig aludni?

Figyelt kérdés

Teljesen komoly a kérdés.

20 éves lány vagyok, mióta az eszemet tudom, szeretek sokat aludni.

A párom is, de ő ezt úgy kivitelezi, hogy este 8-kor lefekszik és reggel 6-kor már ébren van. Na nekem ez nem megy, nem tudok olyan korán elaludni és ha másnap nem kell korán kelnem akkor szeretek akár éjfél-1 óráig is fent lenni.

Természetesen amikor dolgozok, az más téma, a muszáj nagy úr... Jelenleg 2 műszakban dolgozok. Délelőtt és délután..

Ha délutánra megyek, akkor alszok 10-is és a szabadnapjaimon is. Azt mondta a párom, hogy ezen valtoztatnom kell, mindig azzal jön, hogy nem miatta, hanem a saját érdekemben, mert ez nem normális..

Nekem nem okoz problémát, nekem ez a kényelmes, ahogy neki az, hogy este 8kor aludni menjen. Én nem szólok bele..

Ha olyan munkám lesz, hogy állandó délelőtt fogok dolgozni akkor is szükségem lesz arra, hogy hétvégén kipihenjem magam és ne keljen 6-kor kimasznom az ágyból. De, ha nála alszok akkor is áll az ágy felett, hogy 6 óra van, keljek én is...

Minden más rendben lenne, de emiatt nem merek vele komolyabban tervezni, mert nem tudnék így élni. Nem is arról van szó, hogy meddig alszok, hanem az hogy neki nem tetszik valami és akkor erőszakos. Attól, hogy én alszok, ő nyugodtan csinalhatja a dolgát nem kell csendben lennie, ha felporszivozza az egész lakást és akkor is elvagyok a hálószobában. Este pedig tekintettel vagyok rá és nem zajongok, ha még nem tudok 8kor aludni.

Az oké, hogy még nem élünk együtt és szeretné kihasznalni velem az időt, amikor nála vagyok, de ha itthon alszok akkor is már hív reggel 6kor, hogy emlékeztessen, hogy valtoztatnom kell az eletmodomon.

Tonkreteheti ez a kapcsolatot? Vagy inkább az ő hozzaallasaval van a baj, külső szemmel?

2019. okt. 18. 00:45
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Ja és igen, attól, hogy 10ig alszok ugyanúgy van utána is a házimunkara tehát nem arról van szó, hogy az egész nap alvással telik.

És ha mondjuk nem alszik el 8kor csak 10kor akkor már én is bebújok mellé az ágyba, tehát én tudok alkalmazkodni, de akkor se szívesen kelek fel 6kor ha nem muszáj

2019. okt. 18. 00:55
 2/15 Savlekotő ***** válasza:
100%
Hagyd a francba ez a típus aKI birtokol tulajdon vagy nem egyenrangú fél, nem lehet önálló bioritmusod gondolatod,ha már most ez megy mi lenne később. Már most tönkre van téve,mert előbb utóbb v behódolsz és mindent ugy teszel ahogy megszabja és nem leszel se önmagad se boldog,frusztrálsz leszel,ideges,stb. Aztán vagy megcsalod v ellenkezni kezdesz amire ő megint csak erőszakkal fog reagálni,azért aki randizás fázisban már ébreszt mintha robot lennél,és együtt kéne kelni,attól ne várj jobbat és óvakodj. ..
2019. okt. 18. 00:56
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
ez abnormális,nézesd meg magad mert ez vmitől van.és tönkre.
2019. okt. 18. 00:58
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi is ilyenek vagyunk, páromnál azt sem értem hogy van életben ilyen kevés alvással. Egyszerűen nincs igénye többre, 5-6 óra alvás után teljesen kipihent. Én meg hozzád hasonló vagyok, nagy alvásigényem volt mindig is. Akkor okozott egy kis gondot talán amíg nem éltünk együtt, nyilván édesanyámék mellett egy olyan házban ami nem az övé nem tudott annyira kényelmesen mászkálni meg csinálni a saját dolgát amíg alszom. De amióta együtt élünk nincs belőle gond, csendesen elvagyunk amíg a másik alszik. Hétköznap ugye nálunk is fix reggeli kelés, hétvégente ha nincs program akkor hagy aludni, ha meg van akkor csinál reggelit, főz nekem egy kávét és begyömöszöl a kocsiba ha még nem keltem fel rendesen. :D Néha persze kicsit szarul érzem magam, hogy ő friss és kipihent, fent van már órák óta én meg olyan vagyok mellette mint egy zombiapokalipszis. De ő teljesen megértő, tudja, hogy mindenki máshogy működik és más igényei vannak. Én se keltegetem őt este 10-kor, hogy dehát én még fent vagyok és ne aludjon. Legalább a házimunka és igazságosan van elosztva, ő csinál reggelit én meg csinálok vacsorát.

Szóval szerintem a probléma tényleg a párod mentalitásával van. Minden ember más és ezt el kell fogadni. Legalább annyira legyen már valaki tekintettel a párjára, hogy hagyja kipihenni magát.

2019. okt. 18. 01:13
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Érdekes, amit az első írt, mert szokta mondogatni a párom, hogy mennyire hiányzik neki belőlem az, hogy önmagam legyek, úgy érzi, hogy mindig feszengek mellette és talán ebben van valami...

De más még nem okozott gondot köztünk "csak" ez az alvás téma. De hát ez pont elég.

2019. okt. 18. 01:17
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Érdekes, amit az első írt, mert szokta mondogatni a párom, hogy mennyire hiányzik neki belőlem az, hogy önmagam legyek, úgy érzi, hogy mindig feszengek mellette és talán ebben van valami...

De más még nem okozott gondot köztünk "csak" ez az alvás téma. De hát ez pont elég.

Nekem is van, hogy este 8kor még szívesen lennék vele mégse hisztizek, hogy maradjon ébren, ha egyszer álmos

2019. okt. 18. 01:19
 7/15 Savlekotő ***** válasza:
100%

Majd ha össze költöztök, jön a többi jó lesz mindig feszengeni,ha ,már ebben az ismerkedős fázisban feszengsz és nem mersz önmagad lenni az nagy jel,ha a párunktól feszengünk ,sőt félünk tartunk,az egy intő jel,h nem jó helyen vagyunk ha már szex alatt is csak feszengsz a másik alatt majd és összeszorítod a szád h vége legyen aznapra már,az még egy nagyobb jel.. Ne juss el idáig a saját érdekedben.

2019. okt. 18. 01:26
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha erőszakos, akkor nem terveznék vele.
2019. okt. 18. 07:06
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten 6 körül kelünk a párommal hétköznap. Hétvégén én kb 10-ig párom akár délig is alszik(nem mondom, hogy nem bosszant mert addig se halad a dolgaival, később látjuk egymást). Viszont mikor együtt alszunk sosem(!) ébresztem fel, főleg korán nem. Addig hagyom aludni, amíg jól esik neki. Addig teszek-veszek csinálom a dolgom(persze minél csendesebben). Sőt én inkább az a típus vagyok, akinek egyáltalán nincs szíve felkelteni a másikat akkor se, ha muszáj(tudom ez se jó).

Viszont a barátod nagyon bunkó. Nekem anyámék csinálták ezt hétvégén se tudtam soha kipihenni magam mert ők már 7-kor rég ébren voltak. Csak azt nem bírták felfogni, hogy mindenkinek más a bioritmusa. Ha neked így jó ne hagyd magad. Sok veszekedés árán sikerült kiharcolnom, hogy már nem szólnak bele.

2019. okt. 18. 07:16
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kapcsolat felejtős. Én 45 éves vagyok, 3/4 6-kor kelek hétköznap, mert muszáj. De hétvégén alszom sokáig, mert szükségem van rá és olyan a bioritmusom.

Egyébként nem alszol többet, mint a párod csak máskor.

Elég unalmas lehet ha egy felnőtt este 8-kor alszik. Nekem ez kb mint egy ovis. Vacsora, mozi, színház?

2019. okt. 18. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!