Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok hozzá ha a párotok folyamatosan úgy becézne titeket hogy Buta?
Figyelt kérdés
Pl gyere Buta menjunk a boltba! Jaaaj nagyon buta vagy. Buta? Nem válaszolsz? Szia buta!2019. okt. 17. 20:20
11/19 anonim válasza:
Hát ha hagyod, mit vársz? Bár szerintem csak trollkodás ez is
12/19 anonim válasza:
Az elsőnél nyakonvágtam volna úgyhogy nem lett volna több
13/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem trollkodas.. bar az lenne..
2019. okt. 17. 21:13
15/19 anonim válasza:
Nem szólnék semmit, mert odáig nem jutnánk el, hogy folyamatosan így szólít (ez nem becézés).
16/19 anonim válasza:
Minek vagy együtt egy ilyennel, kérdező?
17/19 anonim válasza:
Akkor mièrt zűröd? Nem èrtem.
Arra mindig egyből tudsz reagálni, hogy nem trollkodás, de arra, hogy mièrt viseled el ahelyett, hogy rugnad ki, hogy csak úgy szelel, arra már nem sikerül válaszolni...
19/19 anonim válasza:
Miért érzed úgy h vele kell maradnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!