Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam hogy jó legyen?
Az a gond, hogy a párom szerint kapcsolatfüggő vagyok, nagyon ragaszkodom hozzá, emiatt majdnem szakított velem. Elismerem, tényleg szeretek vele sok időt tölteni, de az túlzás, hogy kapcsolatfüggő lennék. Megbeszéltük a problémát, próbálok változtatni, én is több időt töltök a barátaimmal, többet foglalkozom a hobbimmal. Viszont az a baj, hogy azóta nem igazán merek közeledni a páromhoz, vagy kezdeményezni egy kis kiruccanást vagy ilyesmit mert félek hogy az agyára megyek vele. Beláttam hogy igaza van, viszont rosszul esett ahogy ezt a hibámat felhozta nekem és azóta úgy érzem az agyára megyek mindennel így inkább nem kezdeményezek.
Ő az első barátom, nem igazán tudom hol a határ, mivel megyek az agyára és mivel nem. Elég annyi, hogy hagyom hogy akkor menjen el a haverjaival amikor akar, vagy a közös programokból is vegyünk vissza? Tudom, vele kellene ezt megbeszélnem, meg is fogom, de szeretnék tanácsokat kérni tőletek, nem igazán tudom még hogy kell viselkedni egy párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!